Όταν η Angelina Jolie πήγαινε σχολείο (pic)


 

Πριν ξεκινήσει την καριέρα της στο σινεμά παίζοντας σε βίντεο κλιπ (των Rolling Stones και Meatloaf), η κόρη του ηθοποιού Jon Voight -που έγινε μοντέλο στην εφηβεία της- πέρασε με πόνο τα σχολικά της χρόνια, όπως άλλωστε όλα τα “θνητά” κορίτσια. Παρατηρώντας φωτογραφίες από το σχολικό παρελθόν της, που βγήκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, βλέπεις ότι η Angelina ήταν πολύ όμορφη από μικρή. Με εκφραστικά μάτια, γεμάτα χείλη και τα μακριά μαύρα μαλλιά της σίγουρα ήταν από τις πιο περιζήτητες του σχολείου της.

Τα χρόνια της εφηβείας της βραβευμένης με Όσκαρ 37 ετών ηθοποιού και μιας από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου σήμερα ήταν μια ταραχώδης εποχή. Όταν ήταν 14 ετών μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της Marcheline Bertrand στο Λος Άντζελες και λίγο αργότερα παράτησε τα μαθήματα υποκριτικής στο Lee Strasberg Theatre Institute.

Οι φωτογραφίες της βαριεστημένης στην τάξη Angie Voight ή της “Miss Μακριά Πόδια”, όπως την ανέδειξαν οι συμμαθητές της μοιάζουν αρκετά σεμνές σε σύγκριση με τι ήρθε τα επόμενα, επίσης, ταραγμένα χρόνια, αν σκεφτείς το παθιασμένο φιλί με τον αδερφό της James Haven, την αμφιφυλόφιλη σχέση με το μοντέλο του Calvin Klein, Jenny Shimizu και φυσικά το φιαλίδιο -κολιέ με το αίμα του πρώην συζύγου της, Billy Bob Thorton.

 

 

Ένα αστέρι γεννιέται

Από ένα κορίτσι που ήταν γραφτό να λάμψει και επαναστάτρια έφηβη η Angelina Jolie έχει μεταμορφωθεί σε ένα αστέρι του box-office, μια γυναίκα του κόσμου ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, μοντέλο, μητέρα και σύζυγος με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας