Ελληνίδα μοντέλο πήγε για δουλειές στο Χόνκ Κονγκ και κουβαλούσε «κόκα» 6 εκατομμυρίων ευρώ – Πρόκειται για την… (Φωτογραφίες)

Πρόκειται για την Μαρία Κ. Τα στοιχεία της είναι στην διάθεση μας απο την πρώτη στιγμή παρά το γεγονός ότι με την διαφορά ώρας δυσκολευτήκαμε να μάθουμε περισσότερα μέσα στην ημέρα.

Το κορίτσι πρίν απο λίγο καιρό έφυγε απο την Ελλάδα για «δουλειές» στο εξωτερικό και μέσω Αιθιοπίας προσγειώθηκε στο Χόνκ Κονγκ κουβαλώντας κοκαϊνη συνολικής αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν είναι τυχαίο περιστατικό. Αυτή την εποχή τόσο στο Χόνκ Κόνγκ αλλά και στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη ταξιδεύουν εφοπλιστές και επιχειρηματίες απ’ όλο τον κόσμο καθώς κλείνονται τα μεγάλα συμβόλαια στην ναυτιλιακή αγορά για τον επόμενο χρόνο.

Μετά τα deals και τις συμφωνίες πολλά «αγοράκια» συμμετέχουν σε παρτάκια με καλλιγραμμές μοντέλες και πολύ «σκόνη». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κορίτσι αυτό το «αθώο» κατα τα άλλα εντοπίστηκε να μεταφέρει την κόκα σε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη στην χειραποσκευή της.

Πηγή:gossip-tv / nassos.blog