Ο Λουκαίδης απαντά στον Αναστασιάδη

 

Ο κ. Γιώργος Λουκαίδης απάντησε ότι: “Ούτε λαγοί, ούτε άλλα τετράποδα υπάρχουν στο κυβερνητικό σχήμα, γι΄ αυτό ας μην «ανησυχεί» ο κ. Αναστασιάδης και ο Συναγερμός.Υπάρχουν όμως στην πολιτική ζωή, πολιτικοί χαμαιλέοντες, οι οποίοι αλλάζουν θέσεις όπως  αλλάζουν πουκάμισα. Σ΄ αυτή την κατηγορία είναι που ανήκει ο κ. Αναστασιάδης και το κόμμα του”.

Στα πλαίσια των συνεχών μεταμορφώσεων και μεταλλάξεων του ώστε να μπορέσει να αναρριχηθεί στην εξουσία, είναι που εντάσσεται και το mea culpa που εξέφρασε χθες ο κ. Αναστασιάδης για την καταγγελία της Κύπρου στην Ε.Ε., το 2004.

Την πράξη του το 2004, την απέδωσε σε βρασμό ψυχής. Τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν είναι γιατί χρειάστηκαν οκτώ ολόκληρα χρόνια ώστε να περάσει στον κ. Αναστασιάδη ο θυμός και να πει το mea culpa.

Aκόμα ανέφερε ότι , είναι νοητό, ένας πολιτικός ηγέτης που φιλοδοξεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καθοδηγείται για τόσο σοβαρά θέματα από το θυμό του;

Περαιτέρω, επειδή ο κ. Αναστασιάδης επανέλαβε τη γνωστή άδικη και ανυπόστατη κριτική του για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης και ότι αυτή είναι δήθεν που οδήγησε στο μηχανισμό στήριξης, θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να θέσουμε τα αναπάντητα μέχρι σήμερα ερωτήματα, τα οποία καταρρίπτουν σαν χάρτινο πύργο τους μύθους που φτιάχνουν, ο κ. Αναστασιάδης, ο Συναγερμός και οι νεοφιλελεύθεροι συνοδοιπόροι τους.