Οδηγός φορτηγού για το περιστατικό με τον Δήμαρχο Γερίου: «Ρε μαλάκα άφησμε να πάω να κάμω την δουλεία μου… τζε δια μου την πουνιά» (Βίντεο)

Την δική του εκδοχή έδωσε ο οδηγός του φορτηγού, σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε με τον Δήμαρχο Γερίου, Νεόφυτο Παπαλαζάρου, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο νοσοκομείο.

Όπως ανάφερε ο οδηγός στην κάμερα του “Sigma”, όταν έφτασε στο σημείο ο Δήμαρχος Γερίου και του ανάφερε πως θα τον καταγγείλει, αυτός του είπε να κρατήσει τα νούμερα του οχήματος και να κάνει την καταγγελία του κανονικά, αλλά του ανάφερε πως πρέπει να φύγει για να συνεχίσει την δουλεία του.

Καθώς μιλούσαν οι δύο άντρες ο κ. Παπαλαζάρου δεν το άφηνε να φύγει, με τον οδηγό του οχήματος να του λέει, «ρε μαλάκα άφησμε να πάω να κάμω την δουλεία».

Ο Δήμαρχος Γερίου αντέδρασε, δίνοντας του μια γροθιά στο μάτι και μια στα χείλι, με τον οδηγό να τον ακινητοποιεί και να του λέει, «ρε φίλε για όνομα του θεού να μου φκάλεις τα μάθκια μου για ένα αυτοκίνητο χώμα;», όπως αναφέρει ο οδηγός.

Δείτε όλα όσα είπε ο οδηγός του φορτηγού για το συμβάν στο πιο κάτω βίντεο: