Αντ. Παπαδοπούλου: Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος εισέπραξε ένα περήφανο όχι

Για τις Προεδρικές Εκλογές, τον Νικόλα Παπαδόπουλο και την παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΗΚΟ μίλησε η κ. Αντιγόνη Παπαδοπούλου στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ.

Αρχικά έιπε «Εν καιρώ το δέοντι θα πει όσα πρέπει στα συλλογικά όργανα του κόμματος», ενώ στη συνέχεια τόνισε «Όταν ένας αρχηγός υποστεί μια συντριπτική ήττα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του». «Aς μην ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για να επιρρίψει τις ευθύνες ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος» απάντησε η κα Παπαδοπούλου όσον αφορά στις πρόσφατες εξελίξεις στο ΔΗΚΟ.

«Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος θέλησε να μετατρέψει τις εκλογές σε δημοψήφισμα για τη λύση του Κυπριακού και εισέπραξε ένα περήφανο όχι», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε ότι όσα προειδοποιούσε εδώ και καιρώ έλαβαν χώρα. Στη συνέχεια σχολίασε την απόφαση του ΔΗΚΟ να την διαγράψει από μέλος, σημειώνοντας ότι δεν ήρθε στον κόσμο για να συμμερίζεται το μίσος αλλά για να συμφιλιώνει. «Πρέπει να υπάρχει ενότητα για να πάμε μπροστά» δήλωσε στο τέλος η κ. Παπαδοπούλου.