Το παρασκήνιο στο ατύχημα της Χ.Ρώπα στην Κύπρο

 

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή (16/9) οκτώ  Έλληνες ηθοποιοί, που βρίσκονται στο νησί μας  για θεατρικές παραστάσεις έπεσαν θύματα τροχαίου, όταν το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Χρύσα Ρώπα. Όλοι διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και έλαβαν εξιτήριο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία υπέστη διάσειση και κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h, καθ’ όλη την διάρκεια που βρισκόταν στο νοσοκομείο η Χρύσα Ρώπα δεν ήταν μόνη , καθώς είχε δίπλα της μια φίλη της. Όσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί με την ηθοποιό και να μάθουν πως είναι η κατάσταση της δεν τα κατάφεραν , αφού η φίλη της ήταν αυτή η οποία απαντούσε το τηλέφωνο λέγοντας συνεχώς «είναι καλά» , χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες . 

Από την άλλη πολύ γνωστός ηθοποιός στην Ελλάδα , μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, έβαλε λυτούς και δεμένους , να βρει δικό του άνθρωπο στην Κύπρο, για να επισκεφτεί την Χ.Ρώπα στο νοσοκομείο. Επιβεβαιωμένες πηγές του 24h , αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός έδωσε εντολή «όλα τα έξοδα που θα χρειαστεί να γίνουν για την νοσηλεία της ηθοποιού να τα επωμιστεί ο ίδιος» .

 

Σε λίγο θα σας αποκαλύψουμε το όνομα του ηθοποιού.