Πάει και το Κύπελλο – Δύσκολη η συνέχεια στην Ομόνοια

Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 1-0, σκορ με το οποίο έχασε στο πρώτο παιχνίδι απο τον Απόλλωνα και αποχαιρέτησε τον θεσμό, συνεπώς ακόμα μία χρονιά που το τριφύλλι δεν μπορεί να διεκδικήσει ένα τρόπαιο.

Η αλήθεια είναι πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων δεν ανταποκρίθηκαν και δεν έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο το πάθος και την θέληση που έπρεπε για να πάρουν την πρόκριση. Δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες για να απειλήσουν την εστία του Βάλε σε ένα επαναληπτικό που ήξεραν ότι ήθελαν το τέρμα από την αρχή του αγώνα.

Η χρησιμοποίηση των Μαυρία, Αντζαγκούν και Κολοβού για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα δεν βοήθησε. Φαινόταν ότι δεν υπάρχει ακόμα η χημεία μεταξύ τους αλλά και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Στοίχησε και η αναγκαστική αλλαγή του Μάτ με τον Γιάννη Αναστασίου να μην μπορεί στην συνέχεια να παίξει με δύο καθαρούς επιθετικούς. Και όπως πήγε το σκορ αν μπορούσε σίγουρα θα άλλαζε το σχηματισμό του.

Επίσης στην αλλαγή του Κολοβού η κάμερα της Prime Tel έπιασε τον Μαυρία να ζητά απο τον προπονητή του αλλαγή καθώς δεν μπορούσε να βγάλει ολόκληρο το 90. Παρ όλα αυτά έμεινε στο γήπεδο. Αυτό το στιγμιότυπο έδειξε πως δεν υπήρχαν στην ομάδα οι αντοχές, και στο τέλος αυτό φάνηκε.

Πλέον η Ομόνοια δεν μπορεί να κυνηγήσει την διάκριση μέσω Κύπελλου. Τα πράγματα στο πρωτάθλημα για είσοδο στην πρώτη εξάδα αυτή την στιγμή είναι δύσκολα και πρέπει να πάρει συνεχόμενες νίκες με συνδυασμό αποτελεσμάτων αν θέλει να βρεθεί στο πρώτο γκρούπ και στην συνέχεια να κυνηγήσει και την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Σίγουρα η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για όλους στην Ομόνοια.

Πηγή: balla.com.cy