Ζητείται αντίδραση

Στον Απόλλωνα, σαφώς και είναι απογοητευμένοι από την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Σίγουρα οι γαλάζιοι πέταξαν μια μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσουν την διαφορά τους από τους γαλαζοκίτρινους, ενώ παράλληλα έπεσαν και στην 2η θέση αλλά θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να αντιδράσουν άμεσα, αφού υπάρχουν ακόμα 30 διαθέσιμοι βαθμοί στο τραπέζι.

Για να μπορεί να ελπίζει όμως ο Απόλλωνας για τον τίτλο θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή να ανεβάσουν αισθητά την απόδοση τους. Στα θετικά το γεγονός πως ο Κύπριος τεχνικός θα έχει τις επιστροφές των Μάρκοβιτς, Γιούστε και Φουαπάλα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σημαντικοί για την ομάδα.

Πλέον ακολουθεί ο αυριανός αγώνα με την Καρμιώτισσα, όπου η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει να πάρει το σκορ προβαδίσματος ενόψει του επαναληπτικού. Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει rotation έτσι ώστε να δώσει κάποιες ανάσες στους βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει και της συνέχειας που ακολουθεί.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Ομόνοια στο Τσίρειο και θα πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες. Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ντιλάν και Μπρου λόγω καρτών.

Πηγή: balla.com.cy