Η καλλονή από την Ινδία με IQ 146, βάζει πλώρη για «Μις Κόσμος» (Εικόνες)

Η ομορφιά της Bhasha Mukherjee είναι κάτι παραπάνω από ακαταμάχητη. Η μελαχρινή καλλονή από την Ινδία είναι το new entry στο χώρο της παγκόσμιας ομορφιάς καθώς εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση διαθέτει εξυπνάδα σε βαθμό ιδιοφυίας καθώς το IQ της φτάνει το 146 πολύ πάνω, δηλαδή, από το συνηθισμένο μέσο όρο. 
Η πανέμορφη Bhasha γεννήθηκε στην Ινδία και στα 9 της χρόνια μετακόμισε στην Αγγλία. Έχει δύο πτυχία ιατρικής, μιλά 5 γλώσσες, βγήκε «Μις Αγγλία» και ετοιμάζεται για το διαγωνισμό Μις Κόσμος. «Είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου αλλά είμαι εξίσου υπερήφανη που θα εκπροσωπώ την Αγγλία», είπε η 23χρονη για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.


Δεν τελειώνουν όλα στην ομορφιά

«Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα κορίτσια στα καλλιστεία είναι ελαφρόμυαλες, αλλά όλες αγωνιζόμαστε για ένα σκοπό. Όλες προσπαθούμε να αποδείξουμε στον κόσμο ότι δεν τελειώνουν όλα στην ομορφιά. Στην πραγματικότητα προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δημοφιλία μας και την επιρροή μας για να κάνουμε κάτι καλό», τόνισε η νεαρή γιατρός μετά τη νίκη της.

Σύμφωνα με την νέα Μις Αγγλία, η καριέρα της στα καλλιστεία ξεκίνησε ενώ ακόμη σπούδαζε στην ιατρική σχολή, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται αυτοί οι διαγωνισμοί δεν επηρέασαν τις απαιτητικές σπουδές. Πλέον κατέχει όχι ένα αλλά δύο πτυχία: στις ιατρικές επιστήμες και τη χειρουργική από το Πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ.


Εξάλλου, όπως αναφέρει το sputniknews.com, η 23χρονη πρόκειται για μια ιδιοφυία με IQ στο 146, που κέρδισε το «Βραβείο Αϊνστάιν» για την εξυπνότερη μαθήτρια στην τάξη της, ενώ συγκέντρωσε και την υψηλότερη βαθμολογία στις εισαγωγικές εξετάσεις σε ολόκληρο το σχολείο της.
Αξίζει να σημειώσουμε, άλλωστε, πως πέρα από την ιατρική και την ομορφιά η πανέμορφη 23χρονη ασχολείται και με τη φιλανθρωπία. Συγκεκριμένα, μέσω του φιλανθρωπικού της πρότζεκτ «The Generation Bridge Project» στηρίζει μοναχικούς ηλικιωμένους.