ARC: Έτσι θα είναι το νέο πάρκο εναλλακτικής ψυχαγωγίας στο Παλιομέτοχο! (Photos)

Λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει το κέντρο εναλλακτικής ψυχαγωγίας στο Παλιομέτοχο με την επωνυμία ARC (alternative recreational center) το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 15 Νοεμβρίου, έδωσαν σε συνέντευξη τους στο InBusinessNews οι ιδιοκτήτες του, Χρίστος και Χαράλαμπος Χρίστου. Όπως τονίζουν, αυτό που τους διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, είναι ότι προσφέρουν μία επιλογή όπου κάθε οικογένεια και κάθε παρέα να μπορεί να διασκεδάσει και να ξεκουραστεί.

Αναλυτικά:

Σε ποιους ανήκει το κέντρο εναλλακτικής ψυχαγωγίας ARC στο Παλιομέτοχο;
Μέτοχοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας είναι οι Χρήστος Χρήστου και Χαράλαμπος Χρήστου. Τα δύο αδέρφια έχουν εκτεταμένη και πολύχρονη πείρα στη λειτουργία χώρων αναψυχής και εστίασης.

Τι θα περιλαμβάνει το κέντρο;
Θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Πάρκο Τραμπολίνων σε εσωτερικό κλιματιζόμενο χώρο, το οποίο απευθύνεται σε άτομα άνω των 8 χρονών.

Πάρκο Τραμπολίνων σε εξωτερικό καλυμμένο χώρο, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 – 7 χρονών.

Φουσκωτά παιχνίδια σε εξωτερικό καλυμμένο χώρο για παιδιά ηλικίας 1 – 3 χρονών.

Virtual Reallity Gaming and Education

Αίθουσα ιδιωτικών πάρτι

Ειδικά διαμορφωμένους χώρους για διεξαγωγή εταιρικών εκδηλώσεων

Μπιλιάρδο, Darts, Shuffleboard

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει και τι είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό;

At ARC everyone gets to play!

Στόχος μας, σχεδιάζοντας το ARC, ήταν να προσφέρουμε μια επιλογή, όπου όλη η οικογένεια και η παρέα να μπορεί να διασκεδάσει και να ξεκουραστεί. Αυτό είναι που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Στο ARC θα υπάρχουν παιχνίδια που θα απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, ενώ οι χώροι εστίασης θα είναι σε ξεχωριστούς χώρους προσφέροντας έτσι στους μικρούς μας φίλους το δικό τους χώρο «εκτόνωσης» και στους μεγάλους μας φίλους το δικό τους χώρο χαλάρωσης.

Τι χώρους και τι επιλογές προσφέρετε;
Στους εσωτερικούς χώρους του εστιατορίου μας, έχουμε προσπαθήσει να δώσουμε ένα πιο χαλαρό ύφος, όπου η παρέα, οι γονείς και γενικότερα οι θαμώνες μας θα μπορούν να χαλαρώσουν στους καναπέδες μας, να απολαύσουν το γεύμα τους ή να παίξουν shuffleboard (το πρώτο στο είδος του παιχνίδι στην Κύπρο) ή ακόμα και να παίξουν τα αγαπημένα τους ηλεκτρονικά παιχνίδια στις οθόνες μας.

Στο εξωτερικό μας μπαρ οι λάτρεις των σπορ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους αγώνες και να απολαύσουν το γεύμα τους.

Στο πρώτο του είδους του στην Κύπρο, πάρκο τραμπολίνων, θα μπορεί όλη η οικογένεια και η παρέα, να παίξει και να αθληθεί διασκεδάζοντας σε extreme ρυθμούς.  Στο, ειδικά για το χώρο διαμορφωμένο, πάρκο τραμπολίνων θα υπάρχουν παιχνίδια όπως το Trampoline Dodgeball Arena ( το αγαπημένο παραδοσιακό μας παιχνίδι μήλο ή γερμανικό αλλά σε εκδοχή παιχνιδιού τραμπολίνων), θεαματικές πτώσεις στο Air Bag, διαγωνισμοί στο Cardio Wall, Αναρρίχηση, Battle Beams arena, καλαθοσφαιρικά καρφώματα επαγγελματικού επιπέδου με τη βοήθεια τραμπολίνου και άλλα!

Στον εξωτερικό χώρο τραμπολίνων θα μπορούν οι μικροί μας φίλοι που είναι μεταξύ των ηλικιών 3 με 7 χρονών, να παίξουν σε ένα πολύ όμορφα και ασφαλισμένα σχεδιασμένο χώρο με τραμπολίνα, τσουλήθρες, πισινούλες με μπαλίτσες, μικρές ράμπες αναρρίχησης και άλλα. Το πάτωμα θα είναι παντού προστατευόμενο (padded floor), ενώ το προσωπικό μας θα έχει την ευθύνη επίβλεψης των παιχνιδιών. Οι γονείς θα μπορούν να καθίσουν στα τραπεζάκια μας περιμετρικά στο χώρο για να απολαύσουν το γεύμα τους και τον καφέ τους. Σε κοντινή απόσταση θα υπάρχει χώρος για τους πιο μικρούς μας φίλους ηλικίας 1 με 3, όπου θα μπορούν να διασκεδάσουν σε φουσκωτά παιχνίδια.

Στον 1ο όροφο θα έχουμε τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality), τα οποία κυρίως απευθύνονται στους έφηβους μας και στους μεγαλύτερους μας φίλους. Το πάρκο εικονικής πραγματικότητας θα είναι το πρώτο του είδους του στη Λευκωσία και υπόσχεται να προσφέρει απίστευτες εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες! Παιχνίδια όπως το Beat Saber, Walk the Plank, Space Pirates, Zombie Αpocalypse και άλλα πολλά! Η τεχνολογία αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκπαιδευτικούς σκοπούς με απίστευτά λογισμικά που ασχολούνται με θέματα όπως η εξερεύνηση του διαστήματος, μέχρι και η ανατομία του ανθρώπινου σώματος.

Στον όροφο θα έχουμε επίσης μπιλιάρδο και βελάκια, ενώ από το χώρο αυτό θα σας δίνετε η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους «αθλητές» των τραμπολίνων, απολαμβάνοντας το γεύμα και το ποτό σας!

Σε ό,τι αφορά στην τιμολογιακή σας πολιτική, απευθύνεστε σε όλα τα βαλάντια;
Κρίνουμε ως πολύ σημαντική την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ψυχαγωγίας, οι οποίες θα στοχεύουν τη μέσου εισοδήματος οικογένεια, παρέες, εφήβους, ακόμα και εταιρείες ή/και οργανισμούς για εταιρικές εκδηλώσεις.

Στόχος μας είναι η μέγιστη διασκέδαση, ξεκούραση και παιχνίδι για όλα τα μέλη της οικογένειας σε προσιτές και λογικές τιμές, οι οποίες να προσθέτουν αξία στην όλη εμπειρία.

Να σημειώσουμε ότι οι τιμές μας θα αναρτηθούν σύντομα στην σελίδα μας στο Facebook και πολύ σύντομα στην υπό κατασκευή ιστοσελίδα μας www.arc.com.cy

Reporter.com.cy