Ένας αναγκαίος τίτλος

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της αυριανής (28/09, 19:00) αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ.

Στην ομάδα της Λεμεσού είναι αποφασισμένοι για να κερδίσουν τους πρωταθλητές και να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ένας τίτλος που στα μάτια πολλών κρίνεται ως αναγκαίος.

Η ΑΕΛ ήταν από τις ομάδες που ξεκίνησαν πολύ νωρίς την προετοιμασία τους το καλοκαίρι, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της. Γνώρισε στη συνέχεια τον αποκλεισμό από το Europa League από τον Άρη Θεσσαλονίκης, σε δύο παιχνίδια που δεν υστέρησε σε καμία περίπτωση έναντι της ελληνικής ομάδας.

Αναγκαστικά έτσι άλλαξε το πρόγραμμα για το μήνα Αύγουστο και αναθεωρήθηκαν οι στόχοι της. Στο κλίμα αυτό είχε προστεθεί και η διοικητική αβεβαιότητα με την απόφαση του κ. Ανδρέα Σοφοκλέους να αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρείας. Τελικά, άνθρωποι της ΑΕΛ κατάφεραν να κρατήσουν μαζί τους τον πολύπειρο παράγοντα και να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα έγινε εν μέσω διακοπών και ασταθών εξελίξεων στο πρόγραμμα και έτσι η ΑΕΛ συνέχισε να ταλαιπωρείται, αλλά και να μην μπορεί να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή της.

Αναγκαίος, λοιπόν, ο τίτλος του Σούπερ Καπ στα τέλη του Σεπτέμβρη για την ΑΕΛ. Μια επιτυχία θα έβαζε ένα τέλος σε όσα βίωσαν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική της ηγεσία και την ίδια ώρα θα επισφράγιζε με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που έχει γίνει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Πηγή: balla.com.cy