«Ψαλίδι» στους μισθούς- Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα των παικτών του ΑΠΟΕΛ

Μπορεί όλα τα υπόλοιπα πέραν της υγείας την δεδομένη χρονική στιγμή να έρχονται σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και πέμπτη μοίρα αλλά μοιραία οι ομάδες θα πρέπει να κοιτάξουν και τα του οίκου τους.

Το οικονομικό είναι αυτό που τους πονοκεφαλιάζει όλους και σκέφτονται τα σωματεία πως θα μπορέσουν να βγουν αλώβητα ή όσο το δυνατόν λιγότερο λαβωμένα από αυτή την κρίση.

Το θέμα συμβολαίων-μισθών είναι αυτό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ποδοσφαιρικής (αν θέλετε να το θέσουμε έτσι) επικαιρότητας. Αυτό συμβαίνει και στον ΑΠΟΕΛ που ενδεχομένως οικονομικά να ήταν σε κάπως καλύτερη κατάσταση από άλλους αλλά και πάλι δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ήδη για ένα 15ήμερο δεν δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές και δεν ξέρει κανείς πότε θα… πιάσουν και πάλι δουλειά.

Ήδη η διοίκηση μετέφερε τις σκέψεις της στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιλέξουν τι θα κάνουν. Η πρώτη επιλογή είναι να δείξουν καλή θέληση και να αποδεχθούν την μείωση που θα τους προταθεί, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι πουν «όχι» και να δουν πως θα προχωρήσουν πιθανότατα ψάχνοντας τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.

Βέβαια μεγάλο ρόλο θα παίξει και η απόφαση των μεγάλων διεθνών ομοσπονδιών καθώς φημολογείται ότι θα αναγκάσει τους ποδοσφαιριστές να αποδεχθούν τις μειώσεις αλλιώς θα μένουν ελεύθεροι και εκεί θα αποφασίσουν πιο είναι το καλύτερο για εκείνους.