Αριστοτέλους: Αποκάλυψε την αλήθεια για το σκάνδαλο με τον πολιτικό (vid)

Μπορεί να πέρασαν μήνες, όμως ποτέ δεν έδωσε απάντηση για όσα γράφτηκαν για το σκάνδαλο με τον πολιτικό αλλά και το πως βίωσε τον συγκεκριμένο “βομβαρδισμό” δημοσιευμάτων.  

Η αλήθεια είναι πως η Χριστιάνα , όπως μας εξομολογήθηκε , πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία συνεχώς βομβαρδιζόταν με σκάνδαλα, ιστορίες και κακεντρέχειες.  Μάλιστα, το σκάνδαλο με τον πολιτικό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αφού συγγενικά της πρόσωπα, ντρέπονταν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο, με όσα γράφτηκαν για την Χριστιάνα. «Δεν θα ερχόταν κάποιος να με ρωτήσει αν ήταν αλήθεια όμως ήξερα ότι το συζητούσαν. Ήταν δύσκολη περίοδος», ανέφερε.  

Όλοι κάποια στιγμή, θα θέλαμε να μάθουμε από την παρουσιάστρια, τι έχει γίνει πραγματικά. Άλλωστε δεν είχε βγει ποτέ να μιλήσει για αυτό το θέμα, ανοιχτά, παρα μόνο μια αναφορά στην εκπομπή της. Τελικά γνώριζε τον συγκεκριμένο πολιτικό από πριν; Και τι συνέβη πραγματικά εκείνη την περίοδο;

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους , αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το σκάνδαλο ισχύει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “Αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα έδινα μια πέτρα στο λαιμό μου και θα πήγαινα να πνιγώ”.

Με τον συγκεκριμένο πολιτικό δεν είχε ποτέ καμία επαφή.  Όπως η ίδια ανέφερε : «Τον συγκεκριμένο άνθρωπο ούτε τον γνώριζα. Με την γυναίκα του Ροτίκα, γνωριστήκαμε σε ένα φιλανθρωπικό fashion show και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

Για την ίδια ένα τέτοιο σκάνδαλο και μια τέτοια είδηση, ήρθε από το πουθενά , και διέλυσε ψυχολογικά την οικογένεια της. «Είναι αστείο . Με είχε ξαφνιάσει η είδηση. Ήταν πολύ βαρύ σαν κουτσομπολιό σαν κακεντρέχεια. Περισσότερο όμως είχε επηρεάσει την οικογένεια μου, του δικούς μου ανθρώπους. Την μητέρα μου, η οποία δεν πήγαινε ούτε στον μπακάλη της γειτονιάς να πάρει το γάλα», δήλωσε φανερά στεναχωρημένη για την δημοσίευση του σκανδάλου.

«Ο κόσμος το πίστεψε. Κανένας βέβαια δεν ήρθε να με ρωτήσει αν αυτό είναι αλήθεια. Άκουγες όμως από παντού ότι είναι σίγουρη πληροφορία. Ότι με είδαν χτυπημένη, ο ένας έτσι και ο άλλος αλλιώς». Η Χριστιάνα, απογοητευμένη και στεναχωρημένη δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει.  «Δεν ήξερα πώς να αντιμετωπίσω κάτι παράλογο. Δεν είναι ήταν κάτι στο οποίο υπήρχε λογική, ώστε να το αντιμετωπίσω λογικά» δήλωσε. 

Η μόνη αντίδραση της  , ήταν να πάρει τον δικηγόρο της ο οποίος την συμβούλεψε να κινηθεί νομικά εναντίον της ιστοσελίδας που δημοσίευσε ένα τέτοιο άρθρο και ένα τέτοιο σκάνδαλο προς το πρόσωπο της. «Θυμάμαι είχε γραφτεί σε μια αθλητική ιστοσελίδα και σε κάποια άλλα blogs , και κινήθηκα νομικά εναντίον τους .  Δεν τέθηκε θέμα οικονομικής αποζημίωσης . Το θέμα είναι η ηθική ζημιά που προκαλεί στον άλλο, να ανοίγεις ένα site και να βλέπεις να σε φωτογραφίζει ( αν και δεν είχαν γράψει όνομα) . Μετά από αυτό απολογήθηκαν με ανακοίνωση τους στην ιστοσελίδα».

Ωστόσο η φήμη είχε ήδη κυκλοφορήσει, κάνοντας ανεπανόρθωτο κακό στην εικόνα της παρουσιάστριας, η οποία μάλιστα εκείνο το διάστημα είχε πάθει και υπερκόπωση, η οποία την καθήλωσε στο σπίτι για 2 περίπου εβδομάδες.

Και ενώ στην πορεία όλα έδειχναν ότι η είδηση αυτή άρχισε να «ξεθωριάζει», η Χριστιάνα έκανε μια εμφάνιση η οποία σχολιάστηκε, καθώς φωτογραφήθηκε παρέα με την γυναίκα του πολιτικού αλλά και τον ίδιο πολιτικό. Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο της Κύπρου, προκαλώντας περισσότερο τα σχόλια του κόσμου και των δημοσιογράφων. Η είδηση φούντωσε ξανά και όλοι έκαναν αναφορά για ένα στημένο παιχνίδι από την πλευρά της Χριστιάνας.  Θεώρησαν πως η φωτογραφία ήταν για να ρίξει «στάχτη» στα μάτια του κόσμου.  Τι όμως πραγματικά έγινε εκείνη την νύχτα, κατά την οποία ο φακός τσάκωσε την Χριστιάνα με τον πολιτικό και την γυναίκα του;  «Δεν είχαμε κάνει φωτογράφηση. Είχαμε βρεθεί στα «style awards» των ειδικών εκδόσεων , είχαμε μιλήσει και έτσι βγήκε αυτή η φωτογραφία. Με τον πολιτικό δεν γνωριζόμασταν από πριν» τόνισε για τελευταία φορά η Χριστιάνα.

«Κάποιοι είπαν ότι έχω πάρει εκατό χιλιάδες. Γιατί δεν λέν ότι πήγα στο διάστημα; Ήταν πολύ ωραία» σχολίασε στην συνέχεια, δείχνοντας την πικρία της προς τους συναδέλφους οι οποίοι ασχολούνται και γράφουν αρνητικά πράγματα για την ίδια . 

Τέλος ξεκαθάρισε ότι «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά» , βάζοντας τέλος σε αυτή την ιστορία. Από τότε μάλιστα, αποφάσισε να μην διαβάζει και να μην δίνει σημασία στο τι γράφουν τα περιοδικά και να επικεντρωθεί στην δουλειά της, χωρίς να επηρεάζεται η ψυχολογία της από τα διάφορα «σκανδαλώδη» δημοσιεύματα. 

 

Δείτε το απόσπασμα: 


Χριστιάνα Αριστοτέλους -Η εξομολόγηση για το… από 24hcomcy