ΑΠΟΕΛ: “Πρόεδρε, φέρε πίσω τον Τρίσκο” (vids&pics)

Όσοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, όσο ο Τρισκόφσκι περίμενε να φτάσει η αποστολή από το γήπεδο, δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον πρώην παίκτη των “γαλαζοκίτρινων” και να κουβεντιάσουν μαζί του για το τότε και το τώρα.

Ο “Τρίσκο” μιλούσε με μεγάλη απογοήτευση για την παρουσία του στην Μπριζ, όπου δεν είχε την αναμενόμενη συνέχεια μετά τις εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ. Ελπίζει να αναγεννηθεί η καριέρα του στην Μπέβερεν, όπου παραχωρήθηκε φέτος δανεικός. Γενικά, πάντως, μόνο ενθουσιασμένος δεν έδειχνε, αφού φεύγοντας από την Κύπρο για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως είναι το βελγικό, πίστευε πως θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα του. Και μέχρι τώρα τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί, όπως επιθυμούσε.

Ο Σκοπιανός επιθετικός μιλούσε με νοσταλγία για όσα έζησε στον ΑΠΟΕΛ και χαμογελούσε κάθε φορά που οι φίλαθλοι του ζητούσαν να γυρίσει στην ομάδα. “Δεν είναι σαν την Κύπρο”, τους είπε κάποια στιγμή, όταν τον ρωτούσαν για τη ζωή στο Βέλγιο. “Μην πας ποτέ στην Ομόνοια”, του είπε κάποιος για να λάβει την απάντηση: “Αφού ξέρεις πως στην Κύπρο υπάρχει μόνο μία ομάδα”.

Κάποια στιγμή, πλησίαξε ξανά προς το μέρος του Τρισκόφσκι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, ο οποίος είχε μιλήσει ήδη προηγουμένως μαζί του. “Πρόεδρε, φέρε πίσω τον Τρίσκο”, η προτροπή ενός φιλάθλου, με τον Φοίβο Ερωτοκρίτου να απαντά: “Αν θέλει και ο ίδιος… Ρωτήστε τον.”.

Δείτε τα βίντεο στο balla