Κατερίνα Αγαπητού : Απαράδεκτη η συμπεριφορά του ΘΟΚ (vid)

 

Τι δήλωσε πριν λίγες μέρες η Κατερίνα.

Θα έλεγε κανείς πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Κατερίνας Αγαπητού. 

Πριν λίγες μέρες καλεσμένη στην εκπομπή «Lifestyle» στο 24h, με την Έλενα Τσιακούπη και την Ζώη Αυγουστή,  ήταν η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού, η οποία απάντησε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις για το Dansing.

Μπορεί στην εκπομπή, να δήλωνε πως δεν θα συμμετείχε στο Dansing , όχι γιατί δεν θα ήθελε αλλά για τις «άθλιες» όπως χαρακτήρισε «χορευτικές και φωνητικές» της ικανότητες,  όμως φαίνεται πως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού δεν γνώριζε πως η μοίρα της επιφύλασσε … μια ξαφνική συμμετοχή στο φιλανθρωπικό show του Mega.

Τι και αν είχε δηλώσει ότι «Έχω μια φωνή χάλια και είμαι «αγγούρο» στις κινήσεις μου. Χορεύω μόνο free style. Δεν το έχω. Μια φορά με βάλανε να χορέψω ταγκό αλλά μόνο για τριάντα δευτερόλεπτα διότι δεν τα έβρισκα» , η Κατερίνα τώρα όχι μόνο θα συμμετέχει αλλά θα πει και πολλά τραγούδια στο Dansing.

Το 24h επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και την ρώτησε για την ξαφνική αυτή συμμετοχή της. Με ειλικρίνεια η Κατερίνα Αγαπητού μας απάντησε : « Μου ζητήθηκε από την Διεύθυνση του καναλιού , το οποίο με υποστηρίζει και με στηρίζει , είναι δίπλα μου και στο οποίο εργοδοτούμαι.  Στο παρελθόν έλεγα πολλάκις ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, όχι για κανένα άλλο λόγο , αλλά επειδή δεν είμαι τραγουδίστρια ή δεν μπορώ να χορέψω. Από την στιγμή όμως που μου ζητήθηκε από την Διεύθυνση του καναλιού και από την στιγμή που πρόκειται για ένα show με φιλανθρωπικό σκοπό, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό, για αυτό και είπα θα το κάνω. Κάποια παιδιά δεν είναι τόσο τυχερά όσο κάποια άλλα παιδιά και έχουν ανάγκη. Με την συμμετοχή μου αλλά και όλων των συμμετεχόντων θα μαζευτούν λεφτά για αυτά τα παιδιά . Σίγουρα για αυτό τον λόγο , οι προσωπικές μου «επιφυλάξεις» σε ότι αφορά τις ικανότητες μου στο χορό ή το τραγούδι, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Διότι ούτε πρόκειται ξαφνικά να γίνω τραγουδίστρια αλλά ούτε και χορεύτρια». 

Πως κρίνει όμως την απόφαση του ΘΟΚ να μην επιτρέψει την συμμετοχή της ηθοποιού Ελένης Σιδερά στο φιλανθρωπικό show ; H δημοσιογράφος, φανερά στεναχωρημένη και απογοητευμένη από την στάση του ΘΟΚ δήλωσε στο 24h : « Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά του ΘΟΚ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δώσει το δικαίωμα σε κάποιο ηθοποιό να συμμετέχει σε ένα φιλανθρωπικό show, που έχει σημαντικό στόχο να μαζέψει λεφτά τα οποία θα δοθούν σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ακόμα και το τελευταίο σεντ θα δοθεί για αυτό τον σκοπό. Θεωρώ πως είναι μικροπρέπεια, να μην αφήνεις , να απαγορεύεις στον οποιοδήποτε να συμμετέχει ».

Εμείς ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι , μας άρεσε , όταν την είδαμε στο show του Mega «Get on stage» , να χορεύει ταγκό , κι ας λέει πως δεν είναι καλή χορεύτρια και ότι ο άντρας της όταν είναι χορέψουν σε μια έξοδο τους της λέει «άσε με να σε καθοδηγώ».

 Δείτε απόσπασμα απο την εκπομπή “Lifestyle” με καλεσμένη την Κατερίνα Αγαπητού : 


ti dilone mia vdomada prin από 24hcomcy