Επίσκεψη του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, στο εργοστάσιο της εταιρείας Landas Colour Ltd στις 20/10/2021

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μαζί με την βουλεύτρια κα. Σάβια Ορφανίδου,  τον Δήμαρχο Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Λευκωσίας κ. Μιχάλη Μουσιούττα, μεταξύ άλλων βιομηχανιών του μεταποιητικού τομέα, επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο εργοστάσιο της εταιρείας Landas Colour Ltd στις 20/10/21.

Η Landas Colour Ltd δραστηριοποιείται από το 2008 στις ψηφιακές εκτυπώσεις και στις πινακίδες και θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο στον τομέα της, με υψηλού επιπέδου τεχνολογία και υπερσύγχρονα ενεργειακά συστήματα, ενώ επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό της, σεβόμενοι την εξυπηρέτηση και τις απαιτήσεις όλων των πελατών της.

Να σημειωθεί ότι μέσα του 2020 κατά τη δύσκολη περίοδο της έξαρσης της πανδημίας του Κορωνοϊού (covid-19) και στις δύσκολες στιγμές που περνούσε η πατρίδα μας, η εταιρεία Landas Colour – μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, έδωσε ως δωρεά πέραν των 5.000 πλαστικών μασκών προστασίας στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής όπως: Αστυνομία, Στρατό, Νοσοκομεία, Δημόσια Έργα, Δήμους, Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου, καθώς και στην εθιμοταξία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Ως εταιρεία, συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία και τη δράση αυτή τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τους συνεργάτες του, προσπαθώντας να κτίσουν περαιτέρω κατ’ ιδίαν εικόνα για τις βιομηχανίες του τόπου μας. Θέσαμε παράλληλα ενώπιον του ως Αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος, ότι αναμένουμε οι όλες χειροπιαστές ενέργειες που οφείλουν να γίνουν για την περαιτέρω ενίσχυση και στήριξη της βιομηχανίας του τόπου μας από τους θεσμούς της πολιτείας, να γίνουν έγκαιρα και στοχευμένα για τη συνέχιση και την ομαλή λειτουργία της πραγματικής οικονομίας.