Η Τάμτα δέχτηκε πρόταση για το My Style Rocks αλλά αρνήθηκε

Είναι βέβαιο πως το My Style Rocks σύντομα θα επιστρέψει στην tv ωστόσο παραμένει άγνωστο και το ποια θα αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας και ποιοι θα είναι οι κριτές.

Για την κριτική επιτροπή ήταν σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του Λάκη Γαβαλά, αλλά στην πορεία και αυτό το σενάριο παραμένει αβέβαιο, ενώ για την παρουσίαση του σόου, τις τελευταίες ημέρες ακούγονταν έντονα το όνομα της τραγουδίστριας Τάμτα.

Σε ρεπορτάζ του zappit.gr διαβάζουμε όμως πως η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε συνάντησή της με την εταιρεία παραγωγής του σόου Acun Media, το βράδυ της Δευτέρας, φαίνεται να αρνήθηκε ευγενικά την συμμετοχή της στο My Style Rocks τόσο ως παρουσιάστρια, όσο και ως κριτής.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η Τάμτα, εξήγησε ότι προτιμά να επικεντρωθεί στην μουσική που ετοιμάζει και πιο συγκεκριμένα στο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Ενώ, στο ίδιο πλαίσιο, δήλωσε την πρόθεση της να συνεργαστούν σε κάποιο μουσικό show στο μέλλον. Η ομάδα παραγωγής που τυχαίνει να είναι η ίδια με αυτή του Super Idol, το show που ανέδειξε την Τάμτα, έχει διατηρήσει εξαιρετική σχέση με την δημοφιλή καλλιτέχνιδα και fashion icon και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά που θα συζητήσουν ξανά όλες τις πιθανές προοπτικές.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στις προτάσεις που έγιναν για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, σύμφωνα με το zappit.gr είναι και το όνομα του Γιώργου Ντάβλα, του γνωστού pr manager.

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι σκέψεις που υπάρχουν αφορούν πλέον για θέση κριτή στο παιχνίδι, καθώς θεωρείται ότι είναι κάτι που της ταιριάζει περισσότερο από την παρουσίαση.

Η πιθανότητα να δούμε την Έλενα Χριστοπούλου μάλλον απομακρύνεται λόγω του «Πρωινό μας», ενώ έπεσε και η… ανατρεπτική ιδέα για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

πηγή: SIGMALIVE