ΒΙΝΤΕΟ: Στα λευκά το Τρόοδος, ολισθηροί οι δρόμοι-Η ενημέρωση από την Αστυνομία

Στο Τρόοδος, λόγω των βροχών και χιονόπτωσης που σημειώνονται γύρω στις 9.15 το πρωί, οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Ιδιαίτερα ολισθηρός λόγω χιονόπτωσης είναι ο δρόμος Κακοπετριάς-Τροόδους, ενώ στον δρόμο Πλατρών-Τροόδους, και στο παρακείμενο οδικό δίκτυο, λόγω ομίχλης, η ορατότητα για τους οδηγούς είναι περιορισμένη.

Βροχόπτωση σημειώνεται και στις περιοχές Μαχαιρά και Παλαιχωρίου, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Οι δρόμοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι γύρω στις 11.15π.μ., οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Πλατρών-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης που έχει καταστήσει το οδόστρωμα των δρόμων επικίνδυνα ολισθηρό.

Παράλληλα, προσοχή συστήνεται στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, αφού σε περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού, σημειώνονται καρακτώδεις βροχές, με αποτέλεσμα να παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο, καθιστώντας το οδόστρωμα επικίνδυνα ολισθηρό.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των ορεινών και αστικών περιοχών, όπως και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα. Λόγω των βροχών που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές και του βρεγμένου οδοστρώματος των δρόμων, συστήνεται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που προτρέπονται να οδηγούν με ασφαλείς, χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις από προπορευόμενα οχήματα, και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Επικίνδυνοι δρόμοι

Οι δρόμοι Καλού Χωριού Λ/σού – Παραμύθας, Μαθηκολώνης – Αψιού και Αγίας Φύλας – Παλώδιας είναι επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Έκλεισε η υπόγεια διάβαση της οδού Μαρίνου Γερολάνου στα Κάτω Πολεμίδια

Η υπόγεια διάβαση της οδού Μαρίνου Γερολάνου στα Κάτω Πολεμίδια, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω συσσώρευσης νερού.

πηγή: Reporter