Οι πρώτες σκέψεις για την αντικατάσταση Μαρίας Παναγιώτου στην ΕΔΕΚ

Η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ, Μαρία Παναγιώτου, διορίστηκε από τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στη θέση της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Ως εκ τούτου στην ΕΔΕΚ θα πρέπει να «τρέξουν» προς αντικατάσταση της κυρίας Παναγιώτου στη θέση που κατείχε μέχρι σήμερα.

Ο διορισμός της στη θέση της Επιτρόπου Περιβάλλοντος είναι άμεσος και έτσι προκύπτει άμεση ανάγκη για αντικατάσταση της στο Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από το χώρο της ΕΔΕΚ, ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις και σκέψεις, χωρίς όμως να γίνεται ονοματολογία.

«Η Μαρία Παναγιώτου παρήγαγε σπουδαίο έργο ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και ήταν από τους στενότερους συνεργάτες τόσο του Προέδρου όσο και άλλων ανώτερων στελεχών του κόμματος. Από τη μία χαιρόμαστε για τη θέση που αναλαμβάνει, από την άλλη θα πρέπει να τρέξουμε να βρούμε ένα άτομο που θα αναπληρώσει το κενό που αφήνει πίσω της», ανέφεραν οι ίδιες πηγές μιλώντας στο OMEGAlive.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι την ερχόμενη Πέμπτη, 02/03/23, θα συνεδριάσει το πολιτικό γραφείο του κόμματος, όπου εκεί αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της κυρίας Παναγιώτου ενώ  παράλληλα θα γίνει ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την Προεδρικές Εκλογές και της νέας Κυβέρνησης.

Πρόθεση στην ΕΔΕΚ είναι να προκύψει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ακόμα και εντός της βδομάδας.

πηγή: OMEGALIVE