Δ. Μιχαηλίδου: Απολογήθηκε για το αναμμένο τσιγάρο «Mea culpa, το λάθος μου είναι ότι κάπνισα μπροστά στην τηλεόραση, συγγνώμη»

Η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων Παιδιού κυρία Δέσπω Μιχαηλίδου μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση και παραδέχτηκε το λάθος της

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη 15 Ιουνίου, όταν βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την εν λόγω εκπομπή, ανάβοντας τσιγάρο και ενώ βρισκόταν στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Σήμερα, μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση δίνοντας τις δικές της εξηγήσεις και την απολογία της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ήταν ένα ατυχέστατο περιστατικό, μια στιγμή κακή όπου προσπαθούσα να ενωθώ μαζί σας στον αέρα, ήταν αδύνατη η σύνδεση. Τελικά μετά από προσπάθειες με νέους κωδικούς, κατάφερε να γίνει η σύνδεση αλλά αυτό όταν ήδη μου είχατε πει ότι θα έβγαινα τηλεφωνικώς, οπότε τότε άναψα ένα τσιγάρο και αμέσως άνοιξε ταυτόχρονα η οθόνη όπου αποκαλύφθηκε αυτό το περιστατικό..Είναι λάθος οποιουδήποτε να βγαίνει στον αέρα και μάλιστα της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού η οποία κάνει αντικαπνιστικές εκστρατείες..

Ανέφερα ευθέως στα παιδιά ότι εγώ καπνίζω και είμαι χρόνια καπνίστρια και ότι έχω δυσκολίες στο κάπνισμα…Δεν ήταν εικόνα αυτή…Mea culpa, το λάθος μου είναι ότι κάπνισα σε χώρο που δεν επιτρεπόταν, μπροστά στην τηλεόραση, συγγνώμη» ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Μιχαηλίδου.