Τέως Κιτίου: Αρνείται να βγει από τη Μητρόπολη-Ζητά διαμερίσμα να μείνει επί πληρωμή

Αρνείται να υπακούσει στην απόφαση της Συνόδου, ανέφερε ο Θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού στο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ του ΣΙΓΜΑ- ”Τους έχει στο χέρι”

Δεν εγκαταλείπει την Μητρόπολη ο Τέως Κιτίου, ο οποίος αρνείται να βγει από την Μητρόπολη, ενώ μάλιστα ζητάει και χώρο διαμονής, επί πληρωμή.

Μιλώντας στο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ο κ. Κυριακού, μεταξύ άλλων ανέφερε:

”Αρνείται να δεχτει απόφαση sυνόδου…Να αποφασίσει καθαίρεση και όχι αργία, η απόφαση είναι ξεκάθαρη, δεν μπορεί να την αρνηθεί. Θα του εξασφάλιζε η Μητρόπολη διαμέρισμα για να μείνει και θα πλήρωνε το διαμέρισμα η Μητρόπολη. Θα έπαιρνε τις 2 χιλιάδες από τις 4 που παίρνει το μισό δηλαδή. Απο εκε και πέρα θα δειξει πόσο αποφασιστικός είναι και ο Κιτιου και η Σύνοδος.

13 ιουλίου θα συνέλθει η Ιερά Σύνδος για να αντιμετωπίσουν και για τα αλλα δυο προβλήματα, Παγκράτιου και Πιτσιλλίδη…Θα πρέπει εκεί να καταλήξουν στην απόφαση που έπρεπε να ηταν μονόδρομος, η καθαίρεση. Προσβάλλει τη Σύνοδο και τους πάντες ο συγκεκριμένος.. Τώρα θα πρέπει να δείξουν την αποφασιστικότητά τους και ο νυν Μητροπολίτης αλλά και η Σύνοδος.

Με τα τερτίπια που κάνει ο τεως Κιτίου και τη Σύνοδο να παρακολουθεί το συμπέρασμα του κόσμου ποιο θα ειναι, οτι τους έχει στο χέρι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.