ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ-ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ; ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΝΑΡΗ

Δριμύ κατηγορώ στην Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας-Βομβαρδίζεται από βαριές κατηγορίες που την προσβάλλουν και την αφήνουν εκτεθιμένη.

Είναι άξιον απορίας, σκέψης και μεγάλων ερωτημάτων, τα όσα γράφονται, αλλά και καταγράφονται εδώ και αρκετό διάστημα προς το πρόσωπο της κα Γιαννάκη.

Συγκεκριμένος λογαριασμός στο Twitter, και συγκεκριμένα το Parody Jho Low, εξαπέλυσε δριμύ επίθεση και βαριές κατηγορίες στην κυρία Γιαννάκη.

Όπως αναφέρει αλλά και αποκαλύπτει με τα όσα ισχυρίζεται ο συγκεκριμένος parody λογαριασμός, μιλάει για ψεύτικα πτυχία και διπλώματα, για τράμπες και προμήθειες με τα τεστ κορωνοϊού, χαρακτηρισμοί περί ψευτογιατρού καθώς και πολλές άλλες εμπλοκές.

Βέβαια όλα αυτά τα έγραψε ξανά η ιστοσελίδα μας πριν 5 χρόνια αλλά κανένας δεν συγκινήθηκε τότε από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Παραμένουν αναπάντητα τα πιο κάτω ερωτήματα για την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη:
1. Τι κάνει εδώ η Πολιτεία;
2. Πως κινείται η Αστυνομία, εάν η κα Γιαννάκη κυκλοφορεί πλαστα έγγραφα?
3. Θα διερευνηθούν οι υποθέσεις;

4. Εάν δεν επαληθεύονται όλα αυτά γιατί να σπιλώνονται αθώα πλάσματα χωρίς καμία συνέπεια;
5. Ξεκίνησε αυτεπάγγελτη ποινική έρευνα για τυχών αδικήματα;
6. Που πάμε ως κοινωνία που απολαμβάνει τέτοιες ανώνυμες επίθεσεις?
7. Τι έγινε με την εταιρεία Βελοριους Λτδ?

Για την αστυνομια και την Γενική Εισαγγελία παραμένει ένα πελώριο θέμα.

Εάν δεν είναι πλαστά τα έγγραφα γιατί να μην διωχτεί ποινικά ο ανώνυμος Parody Jho Low για κυκλοφορία πλαστού εγγράφου? Για παραπληροφόρηση και μεγάλη ζημιά στην κα Γιαννάκη η οποία αναμφίβολα έχει πληγεί, ίσως και ανεπανόρθωτα?