Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία μάς περιμένει στην Ανθούπολη μετά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Και επίσημα στο γιορτινό κλίμα ο Δήμος Λακατάμιας!

Πέραν κάθε προσδοκίας η προσέλευση κοινού στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου!

Στο κλίμα των γιορτών βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής 1ης  Δεκεμβρίου 2023 ο Δήμος Λακατάμιας!  Το Πάρκο Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας, μεταμορφώθηκε σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό,  βάζοντας σε γιορτινό κλίμα όλους όσους το επισκέφθηκαν.

Η μαζική προσέλευση του κοινού, στις 3 μέρες λειτουργίας του χωριού,  ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα και διασκέδασαν με μουσική, χορό, φαγητό, ζεστά ροφήματα, διάφορες δραστηριότητες, Χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλές άλλες εκπλήξεις. Τον χώρο επισκέφθηκε φυσικά και Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού διάκοσμου του Δήμου, έγινε από τη Δήμαρχο Λακατάμια Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα στις 2 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.  Η Δήμαρχος,  αφού ευχαρίστησε τους φορείς, τους επιχειρηματίες του Δήμου, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και όλους, όσοι συνεργάστηκαν και συνεισέφεραν στην οργάνωση της εκδήλωσης, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλές Γιορτές, με Υγεία, Χαρά και Ευτυχία. «Τα μηνύματα  των Χριστουγέννων είναι πάντοτε μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης και αποτελούν αφορμή για εκδηλώσεις μεγαλοψυχίας και ευαισθησίας, ανθρωπιάς και αλτρουισμού. Κάθε νέα χρονιά είναι και μια νέα πρόκληση να κοιτάξουμε μπροστά και να βαδίσουμε προς το μέλλον, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ολοκληρώθηκε με άκρα επιτυχία την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, αφήνοντας σε όλους όσους το επισκέφθηκαν, τις καλύτερες των εντυπώσεων.


Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στον Δήμο Λακατάμιας!

Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, ετοιμάζει και φέτος ο Δήμος Λακατάμιας, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023,  στις 8:00 μ.μ. στην εκκλησία Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν η Χορωδία και η Φιλαρμονική του Δήμου Λακατάμιας, τα Ωδεία Cyprus Institute of Music and Arts by Evangelou και Ολυμπιακό Ωδείο Κύπρου,  η  Κοινοτική Γυναικεία Χορωδία και Μαντολινάτα Πέρα Ορεινής και οι Σοπράνο, Αύρα Σιάτη, Χαρίκλεια Στρούθου, Μαρία Παναγιωτοπούλου και Έλενα Χριστοδουλίδου.

Στο πιάνο θα είναι ο Borislav Alexandrov.

Την συναυλία θα διευθύνει ο Μαέστρος Νεόφυτος Ευαγγέλου.

Είσοδος Ελεύθερη!