Τρόμος για γνωστό Κύπριο, αλλοδαπός μπούκαρε στην αυλή του σπιτιού του για να κλέψει, τον περίμενε έξω συμμορία αλλοδαπών

«Ευτυχώς δεν κοιμόμασταν εκείνη την ώρα και τα σκυλιά (ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ) τον πήραν μυρωδιά εύκολα. Όταν αρχίσαμε να του φωνάζουμε να φύγει εκλιπαρούσε για βοήθεια “Βοήτεια! Help, Help!” Έτρεξε και πετάχτηκε στην αυλή της ξαδέλφης μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Φρίξου.

Ο γνωστός συγγραφέας έζησε μια τρομακτική νύχτα το βράδυ της Δευτέρας, αφού όπως περιέγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένας «επίδοξος κλέφτης-κακοποιός» όπως τον χαρακτήρισε, μπήκε στην αυλή του σπιτιού του με σκοπό να κλέψει. Παρόλα αυτα, δεν τα κατάφεραν αφού τα σκυλιά άρχισαν να γαβγίζουν όταν τον αντιλήφθηκαν, τότε εκείνος προσποιήθηκε καο φώναζε βοήθεια. Στη συνέχεια πετάχτηκε στο σπίτι της ξαδέλφης του και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο Μάριος ανέφερε πως τον περίμεναν έξω μέσα σε όχημα αλλοδαποί. Ο ίδιος έκανε έκκληση στην Κυβέρνηση να λάβει τα μέτρα της.

Αυτούσια η δημοσίευση:
Προσέχετε τα σπίτια σας, προσέχετε τους εαυτούς σας! Ψες γύρω στα μεσάνυχτα εισήλθε παράνομα στην αυλή της οικίας μας στην Ξυλοφάγου ένας επίδοξος κλέφτης – κακοποιός, ο οποίος μιλούσε σπαστά ελληνικά. Πλησίασε την εξώπορτα και βάζοντας το χέρι του προσπαθούσε να την ανοίξει.

Ευτυχώς δεν κοιμόμασταν εκείνη την ώρα και τα σκυλιά (ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ) τον πήραν μυρωδιά εύκολα. Όταν αρχίσαμε να του φωνάζουμε να φύγει εκλιπαρούσε για βοήθεια “Βοήτεια! Help, Help!” Έτρεξε και πετάχτηκε στην αυλή της ξαδέλφης μου.

Ειδοποιήσαμε αμέσως την αστυνομία της κοινότητας η οποία δεν άργησε να έρθει. Επειδή η φωνή μου (εγάβγιζα μαζί με τα σκυλιά) εσίγκλισε τη γειτονιά τότε λίγα λεπτά μετά μαρτυρίες γειτόνων ανέφεραν ότι ένα αυτοκίνητο με αλλοδαπούς τον περίμενε έξω στον δρόμο. Έβγαζαν τα κεφάλια τους, μιλούσαν σπαστά ελληνικά και παρατηρούσαν δεξιά – αριστερά διάφορα σπίτια, προφανώς για να δουν πού θα μπουκάρουν. Η κυβέρνηση τι κάνει με όλα αυτά που συμβαίνουν; Πώς προστατεύει τους πολίτες της; Ένα από τα κόλπα των ληστών απ’ ότι φαίνεται είναι το εξής: Προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα σου και εάν δουν ότι έχει ανθρώπους εντός του σπιτιού ή αντιδράσεις από αυτούς τότε δήθεν σου φωνάζουν ότι χρειάζονται βοήθεια. Ένα αμάξι τους περιμένει λίγα μέτρα έξω από το σπίτι σου, φυλάοντας τσίλιες που λέμε. Τελικά οι δράστες δυστυχώς δεν εντοπίστηκαν. Προσέχετε λοιπόν φίλες και φίλοι! Κυπριακή Κυβέρνηση – Cyprus Government