Επίσκεψη ΑΚΕΛ Αμμοχώστου σε στρατιωτικές μονάδες στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Δελτίο Τύπου

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου επισκέφθηκε το Στρατόπεδο 611 Τ.Π Μόδεστου Παντελή στη Σωτήρα.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκε το θέμα της φυγοστρατίας και η μεγάλη πρόοδος που έχει υπάρξει καθώς και η σημασία του θεσμού των ΣΥΟΠ. Υπήρξε ενημέρωση για τις συνθήκες διαβίωσης την πορεία του προγράμματος εκπαίδευσης των στρατιωτών καθώς και τον τρόπο ενσωμάτωσης τους στη καθημερινότητα της Εθνικής Φρουράς.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ απευθυνόμενοι στους στρατιώτες ευχήθηκε καλή, παραγωγική και ασφαλή θητεία στην Ε.Φ. Περαιτέρω εξέφρασαν τόσο προς τα στελέχη της διοίκησης του στρατοπέδου όσο και προς τους οπλίτες ότι το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τα ζητήματα των συνθηκών διαβίωσης των στρατιώτών και τις εργασιακές συνθήκες των στελεχών της Ε.Φ.

Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχαν ο Επαρχιακός Οργανωτικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Χρίστος Νικολάου, οι Βουλευτές ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Γιαννάκης Γαβριήλ, Νίκος Κέττηρος και Γιώργος Κουκουμάς, ο συνδικαλιστής της ΠΕΟ Πέτρος Χήρας, ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Σταύρος Χατζηγεωργίου, το στέλεχος της ΕΔΟΝ Βίκτωρ Χριστοφίδης και η κοινοβουλευτική συνεργάτιδα Σοφία Κολάνη.