ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 24Η: ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ακυρώθηκε μετάθεση υπαλλήλου του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, υπήρχε πριν de facto μετάθεση από την ίδια την διευθύντρια του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον αιτητή εκπροσώπησε το Δικηγορικό Γραφείο Δημοσθένης Στεφανίδης ΔΕ.ΠΕ

Επισυνάπτονται η απόφαση του δικαστηρίου και η επιστολή που έστειλε ο Δικηγόρος ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ στην ίδια την διευθύντρια.

Η υπόθεση:

Στην Κύπρο του 2024 όλα γίνονται και όλα αποφασίζονται. Μια υπόθεση η οποία έφθασε στα γραφεία του 24Η και η οποία αφορά ελεγκτή της Πολιτικής Αεροπορίας με καταγωγή από την Πάφο, ο οποίος με το ζόρι πήρε μετάθεση (μετά από απόφαση της ίδιας της διευθύντριας του Τμήματος της Πολιτικής Αεροπορίας) στη Λευκωσία.

Με το σχέδιο υπηρεσίας που ίσχυε παλιά, για να πάει ένα ελεγκτής στην κλίμακα Α11 έπρεπε να έχει την τέταρτη ειδικότητα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέχει το 24Η, ο άντρας που κατάγεται από την Πάφο και όταν έγινε η de facto μετάθεση του, τους ανέφερε πως δεν ενδιαφέρεται για αυτή την μετάθεση και προτιμούσε να μείνει στην Πάφο.

Σημειώνεται πως στη Λευκωσία υπάρχει  έλλειψη προσωπικού στο Τμήμα και στο τέλος τον έφεραν με το ζόρι, με μια de facto μετάθεση που αποφάσισε από μόνη της η Διευθύντρια του Τμήματος Πολιτικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του 24Η, η απόφαση του δικαστηρίου λέει οτι δεν υπάρχει de facto μετάθεση και οτι τις αποφάσεις βγαίνουν από την ΕΔΥ και όχι από την ίδια την διευθύντρια.

Ο αιτητής δικαιούτο οδοιπορικά για τις μετακινήσεις του σε Πάφο και Λευκωσία. Μέσω δικαστηρίου, ο αιτητής δικαιώθηκε και  τώρα θα διεκδικήσει περί τις €30.000.

Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στα ιστορικά της κυπριακής δημοκρατίας και σήμερα το 24Η εξασφάλισε και δημοσιεύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την απόφαση του δικαστηρίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και την επιστολή που έστειλε ο Δικηγόρος ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ στην ίδια την διευθύντρια.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΧ