ΠΑΦΟΣ: ΑΝΔΡΑΣ αραβικής καταγωγής κυκλοφορούσε με πτυσσόμενο ρόπαλο 50 εκατοστών, στην κατοχή του και κάνναβη

Στην σύλληψη 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών, κατοχής επιθετικού οργάνου και άρνηση παροχής δείγματος για προκαταρκτική εξέταση ναρκοτεστ.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 11.9.24 και περί ώρα 21:00 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου στην περιοχή της Πέγειας ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από πρόσωπο αραβικής καταγωγής ηλικίας 40 ετών.

Κατά την έρευνα στο όχημα του είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου εντόπισαν πτυσσόμενο ρόπαλο μήκους 50 εκατοστών και συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Στην συνέχεια εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και επανασυνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Σχετικά με την κατοχή του πτυσσόμενου ροπάλου διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας και όσον αφορά την κατοχή των ναρκωτικών διερευνά η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

Περαιτέρω όταν του ζητήθηκε να δώσει σάλιο για έλεγχο ναρκοτεστ αυτός αρνήθηκε διαπράττοντας εκ νέου αδίκημα και τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ