Πανδαιμόνιο στο Twitter με την πρεμιέρα του νέου Survivor: Ποιοι παίκτες τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού

Το Survivor έκανε πρεμιέρα και το Twitter πήρε φωτιά 

Το νέο Survivor έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες χθες το βράδυ και ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης τις δύο νέες ομάδες.

Η υποδοχή που επιφύλασσε ο γνωστός παρουσιαστής στους παίκτες ήταν διαφορετική από όλες τις προηγούμενες πρεμιέρες. «Το survivor επιστρέφει στις ρίζες του και η πιο μεγάλη περιπέτεια ξεκινά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Αντί για τους Μαχητές και τους Διάσημους, το νέο Survivor καλωσόρισε δύο φυλές, τους Τίγρεις και τους Αετούς στο νησί του Άγιου Δομίνικου. Στην παραλία δεν υπάρχει καλύβα, δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο και η καταιγίδα πλησιάζει…Για να επιβιώσουν, πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Από χθες το βράδυ, η πρεμιέρα του Survivor έχει ανάψει “φωτιές” στο Twitter με το #survivorGR να είναι το πρώτο trend. Οι χρήστες της γνωστής πλατφόρμας επιστρατεύοντας το χιούμορ και τη φαντασία τους, σχολίασαν το ριάλιτι και τους νέους παίκτες, με τον 20χρονο Στέφανο Βλάχο να έχει την τιμητική του εξαιτίας της… πλούσιας κόμης του.

Άλλη μια πολυαναμενόμενη παρουσία ήταν αυτή της δημοφιλούς TikToker Εκατερίνα Λιντβίνοβα, η οποία μετράει χιλιάδες ακολούθους στα social media. H Εκατερίνα μπήκε στο Survivor και συστήθηκε σε όσους δεν την ήξεραν ήδη με ένα στόχο: «Ο στόχος μου στο Survivor είναι να αδυνατίσω, αλλά όταν αδυνατίσω, θέλω να κερδίσω κιόλας. Γιατί όχι;»

Δείτε μερικά από τα tweets που έγιναν viral: