Intergaz και Ανόρθωση: Στο γήπεδο μαζί για 2η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά

Δελτίο Τύπου

H Intergaz κορυφαίος πάροχος αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας λύσεων υγροποιημένου αερίου πετρελαίου (LPG) και ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων, ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025. H ανανέωση της συνεργασίας, που βρίσκεται σε ισχύ από τις 23 Αυγούστου, αποτελεί συνέχεια της περσινής καθόλα επιτυχημένης συνέργειας, μέσω της οποίας η Intergaz είχε δυναμική παρουσία στα επίσημα κανάλια, ενέργειες και δράσεις της «Μεγάλης Κυρίας» του κυπριακού ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στην έδρα της Ανόρθωσης, το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Intergaz, με 51χρονη παρουσία και ηγετικό ρόλο στα ενεργειακά δρώμενα του νησιού, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε χορηγικά προγράμματα τα οποία προάγουν τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και ευρύτερα έναν υγιεινό τρόπο ζωής, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και σε αντίστοιχες συμφωνίες που διατηρεί η εταιρεία σε τοπικό και Παγκύπριας κλίμακας επίπεδο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intergaz κ. Ανδρέας Χατζησέργης, με αφορμή την ανανέωση της  συνεργασίας δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζεται με τη μακροχρόνια δέσμευση του Ομίλου μας για την ανάδειξη και υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας μέσω του αθλητισμού και την προώθηση μιας δυναμικής αθλητικής κουλτούρας. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε την κοινωνία και ιδιαίτερα τη νεολαία μέσω του αθλητισμού, να προωθήσουμε την ανάγκη υιοθέτησης πιο υγιεινού τρόπου ζωής και παράλληλα να δημιουργήσουμε ουσιαστικές εμπειρίες για τους φιλάθλους. Σε συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων».

Η Intergaz εξειδικεύεται στην εισαγωγή, εμφιάλωση και διανομή υγραερίου (LPG). Ιδρύθηκε το 1973 και εδρεύει στη Λάρνακα. Διαθέτει στόλο βυτιοφόρων οχημάτων για μεταφορά υγραερίου χύμα και οχημάτων μεταφοράς υγραερίου σε κυλίνδρους για την κάλυψη των αναγκών εμπορικών και βιομηχανικών πελατών, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί τις ανάγκες και οικιακών πελατών. Μέσω του άρτια εκπαιδευμένου τεχνικού τμήματος που διαθέτει αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση καθώς και τη συντήρηση εγκαταστάσεων υγραερίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την Intergaz μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.intergaz.com.cy.