Δανάη Παππά – Γιώργος Γεροντιδάκης: Ζευγάρι και στη ζωή μετά τον… Σασμό;

Μετά τη συνύπαρξη και τον τηλεοπτικό τους γάμο στη σειρά «Σασμός», Δανάη Παππά και Γιώργος Γεροντιδάκης φαίνεται πως είναι ζευγάρι και στη ζωή. Οι δύο ηθοποιοί έχουν χωρίσει πρόσφατα από τις πρώην σχέσεις τους και οι φήμες τους θέλουν να έχουν βρει το επόμενο βήμα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime (18/9), Δανάη Παππά και Γιώργος Γεροντιδάκης ήρθαν πιο κοντά μέσα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha, που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και εδώ και λίγο καιρό είναι πλέον ζευγάρι και στη ζωή. Ωστόσο, επιλέγουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γύρω από το θέμα.

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός χώρισε πρόσφατα από τον επί 6 χρόνια σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, ενώ πριν μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε και ο χωρισμός του Γιώργου Γεροντιδάκη από την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου με την οποία μάλιστα είχε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης.

Ο χωρισμός του Γιώργου Γεροντιδάκη από τη make up artist παρότι έγινε γνωστός τώρα, έχει επέλθει λίγο πριν το καλοκαίρι ενώ στις αρχές του καλοκαιριού χώρισε και η Δανάη Παππά από τον γοητευτικό επιχειρηματία.

πηγή: alphanews