Άκης Σακελλαρίου: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες»

Ο ηθοποιός παραμένει ακόμα νοσηλευόμενος.

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Άκης Σακελλαρίου, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, πριν λίγες ημέρες ενώ οδηγούσε προς τον Δήμο Κρωπίας που θα ανέβαινε η παράσταση «Ικέτιδες» στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του.

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μου» του ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι νιώθει καλύτερα πλέον και αναρρώνει από την εγχείρηση.

Η κατάσταση υγείας του ηθοποιού

«Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα «σιδερένιος» κυριολεκτικά, ας το πάρουμε και με λίγο χιούμορ. Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες, αλλά είμαι μια χαρά καθώς πέτυχε η εγχείρηση. Η εταιρεία παραγωγής θα βγάλει νέα ανακοίνωση σύντομα.

Δεν γνωρίζω ακόμη πότε θα πάρω εξιτήριο αλλά θα βγω σύντομα, καθώς είμαι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς, έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες», είπε ο Άκης Σακελλαρίου.

Η αναβολή της παράστασης μετά το τροχαίο

Την είδηση για το ατύχημα έκανε αρχικά γνωστή το θέατρο που πρωταγωνιστεί ο Άκης Σακελλαρίου, με ανάρτηση στα social media το βράδυ της Δευτέρας (16-09-2024).
«Έκτακτη ανακοίνωση λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου, αναβάλλεται».
πηγή: in.gr