Ben Affleck – Jennifer Lopez: Οι νέες εξελίξεις στο διαζύγιο τους

Όλα όσα μάθαμε μέχρι στιγμής.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez εξακολουθούν να ρυθμίζουν τη συμφωνία του διαζυγίου τους.

Το εν διαστάσει ζευγάρι συναντήθηκε με τη διάσημη δικηγόρο Laura Wasser στο γραφείο τους στο Λος Άντζελες το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου ένα μήνα μετά την κατάθεση της Lopez για να τερματιστεί ο διετής γάμος τους.

Η πρωταγωνίστρια του “Marry Me”, εντοπίστηκε να φτάνει στην τοποθεσία στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας μόνη της, φορώντας μια κρεμ μίντι φούστα και ένα ασορτί μακρυμάνικο τοπ.

Η Wasser, γνωστή και ως “disso queen’, έφτασε περίπου την ίδια ώρα με την Lopez με ένα κοντό ριγέ φόρεμα και τακούνια. Η ισχυρός δικηγόρος εκπροσώπησε επίσης τον Affleck κατά τη διάρκεια του διαζυγίου του με την Jennifer Garner το 2018. Αν και ο ηθοποιός του “Argo”, δεν φωτογραφήθηκε να φτάνει στο γραφείο, το αυτοκίνητό του ήταν αξιοσημείωτα παρκαρισμένο στη θέση που είχε κρατήσει.

Σύμφωνα με το TMZ, οι πρώην σύζυγοι χρησιμοποιούν μια ουδέτερη τοποθεσία, όπου έχουν ξεχωριστά γραφεία, ως τόπο συνάντησης εν μέσω της διαδικασίας του διαζυγίου.

Η Lopez και ο Affleck φέρονται να συνεργάζονται με την Wasser εδώ και μήνες – ακόμη και πριν η ηθοποιός καταθέσει την αίτηση.

Το πρώην ζευγάρι δεν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο τους τον Ιούλιο του 2022, πράγμα που σημαίνει ότι το διαζύγιό τους “έχει τη δυνατότητα να γίνει άσχημο”.

πηγή: madamefigaro.cy/Χριστίνα Πολυκάρπου