10 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ στα χέρια των αρχών για παράνομη εργασία στην Άχνα, που εργάζονταν, πρόστιμο στην εταιρία

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Συνέχεια στις συντονισμένες δράσεις για πάταξη της παράνομης εργοδότησης, της παράνομης απασχόλησης και της αδήλωτης εργασίας, έδωσαν μέλη της Αστυνομίας, μαζί με λειτουργούς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων καθώς και μέλη των Βρετανικών Βάσεων.

Σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί σήμερα, σε κτηνοτροφική μονάδα σε περιοχή της Άχνας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 10 πρόσωπα, εκ των οποίων τα έξι για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ τα άλλα τέσσερα συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και παράνομης παραμονής τους στην Κύπρο.

Στην εταιρία που εργοδοτούσε παράνομα τα πιο πάνω πρόσωπα, εκδόθηκε από τα μέλη της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας, χρηματικό πρόστιμο.

Στην επιχείρηση ελέγχων, συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, σε συνεργασία με επιθεωρητές της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς επίσης και μέλη των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.