ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα αίτια του άτυχου Λάμπρου, τι κατέδειξε η νεκροτομή

Από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων και πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης προήλθε ο θάνατος του 60χρονου Λάμπρου Μαυρομμάτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες σε οδική σύγκρουση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Αγγελική Παπέττα, η οποία διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 60χρονου, «ο θάνατος του προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων και πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης».

Σημειώνεται ότι η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, με κατεύθυνση το Τρόοδος, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 21 ετών.

Ο 60χρονος, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Πηγή: ΚΥΠΕ