Είναι ίσως ο πιο παρεξηγημένος άνθρωπος του κόσμου ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και τονίζουμε το παρεξηγημένος.
Γιατί για την Κύπρο είναι ένας ισχυρός σύμμαχος και αυτός και η χώρα του το Ισραήλ.
Για τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ο λόγος, τον φόβο και τον τρόμο των Τούρκων, που αν φύγει αυτός και τα παρατήσει και το Ισραήλ δεν ξέρουμε που θα φτάσουν οι Τούρκοι.
Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποκαλεί τις κατηγορίες διαφθοράς εναντίον του «ηλίθιες» και ισχυρίζεται ότι υποκινούνται από εισαγγελείς που επιδιώκουν να τον «παραπέμψουν».
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επ’ισης στην συνεχιζόμενη δίκη του για διαφθορά, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς και επιβεβαιώνοντας ότι ζήτησε προεδρική χάρη από τον πρόεδρο Χέρτζογκ — μια κίνηση για την οποία εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του ο Πρόεδρος Τραμπ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ:
I want to share something with you >> pic.twitter.com/cLFxWI6igh
— Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו (@netanyahu) December 4, 2025













