Αυτός ο σεκιουριτάς είναι… γάτα!(pics)


 

Μια αποθήκη παιχνιδιών από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας αποφάσισε να προσλάβει το χαριτωμένο τετράποδο για να φυλάει τις εγκαταστάσεις της. Οι υπεύθυνοι της αποθήκης έψαχναν για νέο φύλακα όταν οι εργάτες είδαν το αξιαγάπητο γατάκι να περιφέρεται στο εργοστάσιο.

 

Οι εξαιρετικές αναρριχητικές της ικανότητες αλλά και το δυνατό της νιαούρισμα κατέστησαν αμέσως τη «Milli» τέλεια υποψήφια για τη θέση.

 

«Περιμένουμε μια καλή χρονιά φέτος με τις παραγγελίες των καταστημάτων για τα Χριστούγεννα να ξεκινούν από τώρα», δήλωσε εκπρόσωπος της αποθήκης.

 

«Με την πρόσληψη της Milli, της γάτας – σεκιούριτι, τα παιχνίδια μας είναι πλέον πολύ καλά προστατευμένα. Η Milli υπέγραψε το συμβόλαιό της με την πατούσα της και θα πληρωθεί σε είδος, με γατοτροφή», προσέθεσε.

 

Μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι η Milli είναι διαρκώς σε επαγρύπνηση και δεν την πειράζει να μένει πολλές ώρες μόνη της.

 

«Τα παιχνίδια είναι τυχερά που έχουν έναν τόσο προσεκτικό φύλακα. Δεν μου κάνει εντύπωση που βρήκε δουλειά ως σεκιούριτι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Περισσότερες ειδήσεις στο 24h.gr,επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.