ΑΚΕΛ για ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ «Πως θα καθαρίσει το όνομα της χώρας αφού ο Χριστοδουλίδης δεν παραδέχεται καν ότι υπήρξε διαφθορά στη δεκαετία Αναστασιάδη- Συναγερμού;»

«Καρφιά» ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση για όσα αποκαλύφθηκαν στο Cyprus Confidential και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας

Το ΑΚΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρει, «Το φαγοπότι δισεκατομμυρίων ευρώ και ο διασυρμός της χώρας δεν συντελέστηκαν επειδή μάς έλειψαν οι νομοθεσίες και οι μηχανισμοί, αλλά γιατί έλειπε η θέληση όσων κυβερνούσαν τα τελευταία δέκα χρόνια να συγκρουστούν με την αδιαφάνεια, τη διαπλοκή και τις παρανομίες..»

Η ανακοίνωση: 

Όπως και με το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων, έτσι και τώρα με τα Cyprus Confidentials, εξαγγέλλονται νέες έρευνες και νέες επιτροπές, οι οποίες πλέον ελάχιστους πείθουν. Το φαγοπότι δισεκατομμυρίων ευρώ και ο διασυρμός της χώρας δεν συντελέστηκαν επειδή μάς έλειψαν οι νομοθεσίες και οι μηχανισμοί, αλλά γιατί έλειπε η θέληση όσων κυβερνούσαν τα τελευταία δέκα χρόνια να συγκρουστούν με την αδιαφάνεια, τη διαπλοκή και τις παρανομίες. Και πώς θα ήθελαν άλλωστε, αφού ήταν οι ίδιοι νευραλγικό μέρος αυτού του συστήματος.

Δεν είναι με τα λόγια και τις εξαγγελίες που θα πείσει ο κ. Χριστοδουλίδης ότι όντως θέλει να «καθαρίσει το όνομα της χώρας». Αλλά με πράξεις που φτάνουν στην κυβέρνηση και τον Πρόεδρο που και ο ίδιος υπηρετούσε επί δέκα χρόνια. Πώς όμως θα γίνει αυτό αφού μέχρι σήμερα ο κ. Χριστοδουλίδης δεν παραδέχεται καν ότι υπήρξε διαφθορά στη δεκαετία Αναστασιάδη- Συναγερμού;