Άκης Τσοχατζόπουλος: Η ιδιόχειρη διαθήκη του -Ποιους αποκληρώνει

Στον 15χρονο γιο του και στη σύζυγό του Βίκυ, αφήνει όλη του την περιουσία ο Άκης Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιδιόχειρη διαθήκη που είχε κάνει στις 6 Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της, όπως αποκαλύφθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1, το 70% της περιουσίας του περνάει στον μικρότερο γιο του, το άλλο 30% στην τελευταία σύζυγό του, ενώ αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Αρετή και Αλέξανδρο.

Μάλιστα  ο Άκης Τσοχατζόπουλος σημειώνει στη διαθήκη του πως τα γράμματα του είναι περίεργα λόγω της μυοπάθειας που είχε στα άνω άκρα. Μάλιστα, ως συμπλήρωμα της διαθήκης υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο.

«Αλληλογραφίες, αντίγραφα, αποφάσεις, επίσημα χαρτιά. Γενικότερα, το πολιτικό αρχείο που έχω στήσει, το αρχείο αυτό είναι μοναδικό, αφορά πάνω από μια δεκαετία κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ και κληρονόμος είναι ο γιος μου και η γυναίκα μου» ακούγεται να λέει στο ηχητικό ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Βέβαια από τη στιγμή που η  περιουσία του έχει δημευθεί, δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά, οπότε το ιστορικό απόρρητο αρχείο του, είναι αυτό που περνά στα χέρια του 15χρονου γιου του.

πηγη:zougla.gr