Αλέξης Κούγιας Vs. Χρηστίδου – Μποσταντζόγλου: «Θα πληρώσετε και οι δυο»

Ο Αλέξης Κούγιας θα κινηθεί νομικά εναντίον της Σίσσυς Χρηστίδου και του Γιάννη Μποσταντζόγλου, όπως χαρακτηριστικά γνωστοποίησε με ανακοίνωση που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης 

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η οποία προβλήθηκε το Σάββατο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις υποθέσεις Φιλιππίδη – Λιγνάδη και δήλωσε πως δεν θα ξαναδούλευε μαζί τους.

Η αγάπη που τρέφει στο θέατρο ο Γιάννης Μποστατζόγλου είναι μεγάλη, ωστόσο αναφέρθηκε σε όσους καβάλησαν το καλάμι, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουν υπάρξει κολοσσοί στο είδος μας και καλό είναι να κρατάμε μία μετριοπαθή στάση, να μη γινόμαστε ψωνάρες και ξιπασμένοι. Άνθρωποι δεν μπόρεσαν να ξεκαβαλήσουν το καλάμι και εξετέθησαν πολλαπλώς», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η εικόνα των συναδέλφων του που βρέθηκαν υπόδικοι ήταν αρκετά σοκαριστική.

«Παιδιά, λυπάμαι, αλλά ήδη ακολουθείται μία υπερασπιστική γραμμή που είναι για κλωτσιές. Και ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα από νομική άποψη. Βγαίνει ο θύτης ανώτερου του θύματος. Είναι 110 καταγγελίες, είναι δηλαδή 110 ψεύτες και ο ένας το αρνί το βαλλόμενο;».

«Αν αθωωθούν δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους. Δεν γουστάρω κακούς ανθρώπους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, σκοτεινό παρόν και πιθανώς σκοτεινό μέλλον; Οι οποίοι είναι παρτάκηδες, εαυτούληδες, φιλοχρήματοι και φαταούλες; Δεν βλεπω τον λόγο».

Ο Γιάννη Μποστατζόγλου συμφωνεί με τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ: «Ο άνθρωπος φαίνεται στις δυσκολίες. Για να τους δω τώρα τι προσωπείο θα έχουν».

Ο ηθοποιός δήλωσε στενοχωρημένος και απογοητευμένος με τους παραγωγούς στην τηλεόραση και υπογράμμισε πως εάν νομίζουν πως είναι θεοί επί της γης ας συνεργαστούν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

 

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Η Σίσσυ Χρηστίδου, γνωστή εχθρός και πολέμιος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή της το Σάββατο, ενώ γνώριζε το περιεχόμενο μιας μαγνητοφωνημένης συνεντεύξεως του, αγνώστου εις εμέ αλλά νομίζω και εις τους περισσότερους Έλληνες, γιου του αείμνηστου σκιτσογράφου «Μποστ», δημοσιοποίησε αυτή την εντελώς συκοφαντική συνέντευξη στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με σκοπό να με συκοφαντήσει.

Γι’ αυτή τη συνέντευξη θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια και οι δυο, αλλά να είναι έτοιμοι και να με αποζημιώσουν και ελπίζω η μεν Σίσσυ Χρηστίδου να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε, ο δε γιος του «Μποστ» να έχει κρατήσει κάτι από την κληρονομιά του πατέρα του.

Όσο για τις κλωτσιές, αυτά θα ήθελα να μου τα πει προσωπικά και να μην τρέχει μετά σαν το Βαλλιανάτο και το Λαζόπουλο στα δικαστήρια. Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει. Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν, αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτή την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο.

Αθήνα,11.07.2022. Με εκτίμηση και σεβασμό. Αλέξης Χ. Κούγιας».

4268456015179175 ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ 2

 

πηγή: Reporter