Ανάρτηση γνωστού γιατρού: «O κορωνοϊός χτύπησε και την δική μου την πόρτα»

Με τον ιό να επηρεάζει αρκετούς ανθρώπους ανάμεσα τους και γιατροί ενδεικτική είναι η ανάρτηση του γιατρού Παναγιώτη Παπακυριακού, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό.

Η ανάρτηση του γιατρού

«Φίλες και φίλοι , φαίνεται ότι ο κορονοιός μπήκε για καλά στη ζωή μας. Δυστυχώς κτύπησε την πόρτα και του δικού μου σπιτιου. Πρώτα η σύζυγος μου, απο τον Άγγλο ασθενή του νοσοκομείου και όπως ήταν φυσικό ακολούθησα εγώ. Τα τρία παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά λόγω της συγκατοίκησης θεωρούνται εν δυνάμει θετικά. Είμαι δυνατός και θα ξεπεράσω και αυτή τη δοκιμασία εμένα και των αγαπημένων μου. Είμαι υγιέστατος και θα συνεχίσω να εργάζομαι και να εξυπηρετώ τους ασθενεις μου στο σπίτι μου τηλεφωνικώς. Έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όμως για επείγοντα περιστατικά ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ προσωρινά και θα καθοδηγώ τους ασθενείς μου. Είμαι σίγουρος ότι ο Παντοδύναμος θα μας βοηθήσει και σύντομα θα είμαι πίσω στο ιατρείο μου.

Ευχαριστώ όλες τις φίλες και τους φίλους, συναδέλφους, γείτονες και ασθενείς μου για την Ηθική αλλά και την έμπρακτη Αγάπη τους. Όσο για τους συναδέλφους που πιστεύουν ότι θα πεθάνω και έσπευσαν να κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στους ασθενείς μου, απλά τους ΛΥΠΑΜΑΙ.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. Σύντομα ξανά ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ»