ΑΝΑΡΤΗΣΗ-«ΓΡΟΘΙΑ» της μάνας του Θανάση: «Βιώνω τις χειρότερες μέρες της ζωής μου, μου στέρησαν για πάντα το παιδί μου»

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά σε ανάρτηση της, η κυρία Ανδριάνα Νικολάου

Οπως περιγράφει στη νέα ανάρτηση της, το παιδί της, ο Θανάσης της τότε της έλεγε πόσο άσχημα περνούσε στο στρατό, λίγες μέρες πριν συμβεί το μοιραίο και τον ψυχολογικό πόλεμο που βίωνε.

Αυτουσια η συγκλονιστική ανάρτηση της:

«Βιώνω τις χειρότερες μέρες της ζωής μου με τις τραγικές αναμνήσεις του παιδιού μου που βίωνε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Σαν απόψε, 26.09.2005, ήρθε στο σπίτι από τον Στρατό για διανυκτέρευση και μου ζήτησε, αν μπορώ να κάνω κάτι να τον φύγουν εκεί…..

Ήθελε να φύγει από το κολαστήριο της μονάδας με τα άναρχα και κακοθημένα αγρίμια που του δημιουργούσαν ψυχολογικό πόλεμο, αλλά και με τους αδιάφορους ψυχρούς επαγγελματίες “αξιωματικούς” που δεν έκαμαν τίποτε να τον προστατέψουν ή να τον μεταθέσουν αλλού όταν πήγε με δάκρυα στα μάτια και τους παρακαλούσε!

Τού είπα να κάμει υπομονή, χωρίς να γνωρίζω η κακόμοιρη το μέγεθος του κινδύνου που διέτρεχε η ζωή του, και του είπα να κρατά απόσταση από τους κακούς, όπως τους αποκαλούσε, και όντως είχε απόλυτο δίκαιο! Σε δύο μέρες του έκλεισαν το στόμα και μου στέρησαν για πάντα το παιδί μου!!!