Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ-Σπεύδουν όλοι στο Μπαλμόραλ

Υπό ιατρική επίβλεψη στο Balmoral βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ, αφού οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Η βασίλισσα παραμένει στο Balmoral» προσθέτει το Μπάκιγχαμ.

Όλοι στο Μπαλμόραλ

Και τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκονται στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας ύστερα από την είδηση ότι οι γιατροί ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του ITV.

Μαζί τους είναι ο εγγονός της, ο δούκας του Κέμπριτζ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Όπως αναφέρεται, στο κάστρο αναμένεται να φτάσουν και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ.

Όπως σχολίασε δημοσιογράφος του BBC, «υπάρχει ένας βαθμός σοβαρότητας που δεν έχουμε δει στο παρελθόν, το γεγονός ότι η ανακοίνωση εξεδόθη όταν συνήθως το παλάτι είναι τόσο απρόθυμο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υγεία της βασίλισσας».

«Η διατύπωση της ανακοίνωσης…και η μετακίνηση των πιο σημαντικών μελών της βασιλικής οικογένειας προς το Μπαλμόραλ, προς τη βασίλισσα, όλα αυτά υποδηλώνουν ένα ξεκάθαρο βαθμό ανησυχίας για την υγεία της 96χρονης βασίλισσας».

Το δίκτυο BBC ONE άλλαξε την ροή του προγράμματός του περνώντας σε συνεχή ροή ειδήσεων.

Ολόκληρη η χώρα θα ανησυχήσει λέει η νέα Πρωθυπουργός της Βρετανίας. «Οι σκέψεις μου – και οι σκέψεις των ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο – είναι με τη Βασίλισσα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή, αναφέρει σε tweet της.

«Οι σκέψεις μου βρίσκονται με την Μεγαλειότητά της την βασίλισσα και την οικογένειά της», δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ εκφράζοντας την βαθιά του ανησυχία και προσθέτοντας ότι συμμερίζεται με ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

Το δικό του μήνυμα για τη βασίλισσα έστειλε και ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury.

Όπως μεταδίδουν τα Βρετανικά Μέσα, μετά την είδηση για την υγεία της βασίλισσας, κόσμος έχει μαζευτεί έξω από το κάστρο του Μπαλμόραλ.

Φωτογραφία από το εξωτερικό του Μπαλμόραλ