Άντζυ Σαμίου: Αποκαλύπτει τους λόγους που σταμάτησε το τραγούδι – «Με λύγισε ο θάνατος του πατέρα μου»

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε η Άντζυ Σαμίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει μια στενή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλου στα social media και μια από τις καθημερινές ερωτήσεις που δέχεται, είναι για την απόφασή της να εγκαταλείψει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα.

«Θα έλεγα με κάθε ειλικρίνεια ότι με λύγισαν κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου και με τελευταίο, με κερασάκι στην τούρτα, η αρρώστια και ο θάνατος του πατέρα μου, την τελευταία φορά που τόλμησα να ξεμυτίσω στις πίστες. Έχασα το κέφι μου, το πραγματικό μου κέφι, για να μπορώ να δώσω και στους άλλους χαρά.

Δεν μπορώ με τίποτα να υποκριθώ, τουλάχιστον την χαρούμενη. Ο κόσμος της νύχτας είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος, πολύ σκληρός, γεμάτος παγίδες και ακραίες συμπεριφορές, που όχι μόνο θέλει γερό στομάχι, αλλά θέλει να έχεις και κοινά στοιχεία με αυτόν τον χώρο για να μπορείς να αντέξεις.

Θα έλεγα περισσότερα αν δεν διακινδύνευα να προσβάλω συναδέλφους μου που τα υπομένουν όλα αυτά και επιχειρηματίες και ένα μέρος του υποκόσμου που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Όπως, όλα λοιπόν, τα νομίσματα έχει και αυτό την άλλη του όψη. Δεν είναι μόνο η ομορφιά είναι και η ασχήμια», είπε χαρακτηριστικά η Άντζυ Σαμίου.

@angiesamiou

Γιατί σταμάτησα το τραγούδι!#foryou #foryoupage #fypシ #viral #life #greektiktok #γιασενα #antzysamiou #angiesamiou

♬ πρωτότυπος ήχος – AngieSamiou

πηγή: Like