Απήχθησαν δύο τσέχες τουρίστριες στο Πακιστάν

 


 

Διαβάστε επίσης, “Η σορός του Τσάβες ίσως δεν είναι δυνατόν να ταριχευτεί” και “Πρόεδρος της Κίνας αναδείχθηκε ο Σι Τζινπίνγκ”.


 

Οι γυναίκες συνελήφθησαν χθες στη συνοικία Τσαγκάι, περίπου 250 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της επαρχιακής πρωτεύουσας Κέτα, δήλωσε τηλεφωνικώς ο Μοχίμπ Ουλάχ, αξιωματούχος της παραστρατιωτικής δύναμης «Levies».

Οι «Levies», μία τοπική παραστρατιωτική δύναμη που σχηματίστηκε από την κυβέρνηση, έχει αναλάβει την τήρηση του νόμου και της τάξης σε απομακρυσμένες περιοχές, κυρίως κοντά στις περιοχές των φυλών. Τα μέλη της συνοδεύουν τους τουρίστες σε περιοχές όπου διεξάγονται συγκρούσεις.

Ένας αξιωματούχος του σώματος αυτού ταξίδευε με τις τουρίστριες από την Τσεχία με λεωφορείο, το οποίο ακινητοποίησαν τουλάχιστον οκτώ ένοπλοι, ντυμένοι με στολές των πακιστανικών δυνάμεων ασφαλείας, στην απομακρυσμένη περιοχή Άλαμ Ριγκ, δήλωσε ο Ουλάχ. Ο ίδιος είπε ότι οι ένοπλοι άφησαν ελεύθερο τον αξιωματούχο της οργάνωσης.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό των γυναικών, οι οποίες είχαν περάσει στο Πακιστάν από το Ιράν για διακοπές. Μέχρι στιγμής, καμία οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή.

Πηγή: newsbeast.gr