Απίστευτη καταγγελία Κύπριας ηθοποιού: Ασυνείδητοι κατέστρεψαν τα σκηνικά της παράστασης της λίγο πριν την έναρξη! (Φώτος)

Σοκαριστικές φωτογραφίες

Καταγγελία σοκ έκανε η ηθοποιός Άντρη Κυριαζή όταν αντίκρυσε μια εφιαλτική εικόνα στο Αμφιθέατρο Τάσος Μητσόπουλος της Αραδίππου όπου θα έκαναν την παράσταη “Τρωάδες του Ευριπίδη”.

Μαζί με τους συνεργάτες της είδαν κατεστραμμένο το σκηνικό τους και εξοργισμένη δημοσίευσε φωτογραφίες από το θέαμα που αντίκρυσε.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μας έκοψε τα πόδια αυτή η εικόνα που αντικρίσαμε στις 17:00 το απόγευμα χθες πριν τη δεύτερη παράσταση των Τρωάδων μας….πέρασε ολόκληρη καταιγιδα και ανεμοστρόβιλο το σκηνικό την Παρασκευή που ήταν η γενική μας και δεν έπαθε το παραμικρό…..και χθες απόγευμα αυτό; Πως; Γιατί;

Αυτοί που καταστρέφουν ξένη περιουσία είτε σκόπιμα είτε για την πλάκα τους λέγονται άνανδροι ανίκανοι άχρηστοι και χρήζουν ψυχολογικής βοήθειας…. με πολύ κόσμιο τρόπο το θέτω.

Και μετά απο 2 ώρες «χειρουργείο» με τον Σκεύο στο ρόλο του «χειρούργου» ηθοποιοί και φωτιστές το αναστήλωσαν εν μέρη και άλλες δεν ξερω κι εγω πόσες ώρες/μέρες και έξοδα θα χρειαστεί η ομαδα του για να το φτιάξει.

Όσο όμορφα κι αν πετάξαμε χθες βράδι μένει ένα αγκάθι στην τεράστια χαρά
Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε το μέσα μας αλλά το έξω μας νοσεί…Κριμα, πολύ κρίμα…ναι μας κόψατε τα φτερά για λίγο ….αλλά δεν σας κάναμε τη χάρη να μην ανθίσουμε όπως τον Αστυάνακτα…..πετάξαμε και πάλι κι ακόμα καλύτερα κι απ’την πρεμιέρα
ΦΑΡΕ ένας για όλους και όλοι για έναν.

Σας ευχαριστώ».

πηγή: lifenewscy.com