Απλά δεν έχει χρήματα η Kition Ocean και ψάχνει δικαιολογίες

Το ότι οδηγείται προς ναυάγιο το μεγάλο πρότζεκτ του 1,2 δις. του λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας δεν είναι μυστικό.

Και από πλευράς της εταιρείας που το ανέλαβε (Kition Ocean Holdings) βγαίνει κάτι τέτοιο αλλά και από κυβερνητικές πηγές διαρρέει η όχι και τόσο καλή διαφαινόμενη εξέλιξη.
Τις τελευταίες μέρες προκύπτει μια άνευ προηγουμένου «επίθεση» της εταιρείας προς την κυβέρνηση στην οποία επιρρίπτονται ευθύνες για το διαφαινόμενο ναυάγιο.

Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να βγει επιτέλους μπροστά και να θέσει τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η μεριά της εταιρείας είναι αυτή που δημιούργησε την καθυστέρηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επενδυτές πλέον δεν υπάρχουν και ότι δεν ανανεώθηκε ούτε και η εγγυητική.

Αυτό που κάνει η εταιρεία είναι να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και προσπαθεί να έχει έσοδα χωρίς να προσφέρει κάτι.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η εταιρεία δέχεται κριτική για το γεγονός πως εισπράττει τέλη από μαρίνα και λιμάνι χωρίς να κάνει έργα.

Πέρα για πέρα δίκαιη η κριτική γιατί όντως αυτό συμβαίνει.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο άνθρωπος που ανέλαβε σαν ο συνδετικός κρίκος, ο διευθύνον σύμβουλος Kition Ocean Holdings, Πάνος Αλεξάνδρου, δεν έχει τα λεφτά, δεν έχει επενδυτές, τους έχασε από καιρό και ψάχνετε συνεχώς, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο εις βάρος της πόλης της Λάρνακας και της ανάπτυξης της.

Αν είχε τα χρήματα θα το επιβεβαίωνε και με εγγυητικές αλλά και με PROOF OF FUNDS.

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε ξανά όταν από το 2022 γράφαμε ότι είναι χωρίς επενδυτές.

*Η ιστοσελίδα μας αλιεύει συνεχώς πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, ομάδα δημοσιογράφων έχει εστιαστεί σε αυτό και θα σας κρατάμε πλήρως ενήμερους για ότι συμβαίνει.