Αποχώρησε μία ανάσα πριν από τον Tελικό του #SurvivorGR – Ξέσπασε σε κλάματα!

Ανατροπή – Νέα δοκιμασία περιμένει τους παίκτες του Ημιτελικού του #SurvivorGR

Ο Στάθης και η Σταυρούλα ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Δύο παίκτες που έγιναν αχώριστοι φίλοι μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν υποψήφιοι. Δυστυχώς, για έναν ή μία από τους δύο το μεγάλο όνειρο του Ημιτελικού τελείωσε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (3/7).

Αργά το βράδυ, στο Συμβούλιο του Νησιού, η τετράδα του Ημιτελικού της Αθήνας «κλειδώνει». Κάποιος ή κάποια έφτασε πολύ κοντά στην… πηγή, αλλά δεν θα καταφέρει να πιει νερό.

Παρόλο που ένας από τους δύο θα αποχωρήσει, τα συμφώνησαν…

«Ένα κακό που μου συμβαίνει είναι ότι βρίσκομαι στον τάκο με την μοναδική φίλη που μου έχει απομείνει μέσα στο παιχνίδι, αφού όλοι οι άλλοι έχουν αποχωρήσει. Στο τέλος έρχομαι να κοντραροχτυπηθώ με τη φίλη μου για το ποιος θα αποχωρήσει στον ημιτελικό και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ δυσάρεστο», είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Με θλίβει πάρα πολύ ότι εγώ ή ο Στάθης θα πρέπει να αποχωρήσουμε τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος. Έχουμε φτάσει στην πηγή και ένας από τους δυο δεν θα πιει νερό. Είναι γλυκόξινη αυτή η αίσθηση. Αν αποχωρήσει ο Στάθης θα νιώσω πραγματικά πολύ μόνη μου γιατί καλώς ή κακώς δεν κάνω παρέα με τους υπόλοιπους και δεν θέλω να κάνω. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε παρέα έξω. Αν αποχωρήσω εγώ θα τον στηρίξω όσο δεν πάει, αν αποχωρήσει εκείνος μού είπε ότι θα με στηρίξει όσο δεν πάει οπότε σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη από έξω», είπε έπειτα η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

 

 

Ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε και το τελευταίο έπαθλο και φυσικά πήρε μαζί του τις φίλες του, την Ασημίνα και τη Μαίη.

Άλλη μια ήττα για την Σταυρούλα που όχι μόνο έχασε το έπαθλο αλλά έμεινε και μόνη πίσω με τον φίλο της Στάθη Σχίζα.

 

Σταυρούλα και Στάθης: Για κάποιον από τους δύο θα είναι το τελευταίο βράδυ

 

Βόλτα με ποδήλατα στην πρωτεύουσα του Άγιου Δομίνικου για Άρη, Μαίη και Ασημίνα

 

Αργά το βράδυ, στο Συμβούλιο του Νησιού, η τετράδα του Ημιτελικού της Αθήνας «κλειδώνει». Κάποιος ή κάποια έφτασε πολύ κοντά στην… πηγή, αλλά δεν θα καταφέρει να πιει νερό. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ή ο Στάθης Σχίζας αποχαιρετά το πιο ανατρεπτικό reality επιβίωσης λίγο πριν το τέλος του;

 

Ανατροπή – Νέα δοκιμασία περιμένει τους παίκτες – «Έχω αγχωθεί»

 

 

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου, μία ανάσα πριν από τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι της Αθήνας, αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Όπως ήταν φυσικό, η παίκτρια του Survivor 5 ξέσπασε σε κλάματα.

 

πηγή: Reporter