ΑΠΟΕΛ: Νέα επιστολή για την αντικατάσταση του Εγγλέζου…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με νέα  επιστολή του το ΑΠΟΕΛ ζητά και σήμερα την αντικατάσταση του βοηθού Νίκου Εγγλέζου καθώς και όσων διαιτητών έχουν οριστεί στους αγώνες κυπέλλου και αποτελούσαν μέλη της διαιτητικής ομάδας της αναμέτρησης Ομόνοια–Δόξα Κατωκοπιάς.
Οι γαλαζοκιτρινοι προχωρούν ένα ακόμα βήμα παρακάτω αναφέροντας στην επιστολή τους  ότι δεν είναι δυνατό μετά την απόφαση από την επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για διεξαγωγή έρευνας που αφορά στο ενδεχόμενο χειραγωγημένου αγώνα, οι διαιτητές που ήταν πρωταγωνιστές σε όσα έχουν συμβεί στον εν λόγω αγώνα, να έχουν οριστεί 3 μέρες μετά σε αγώνες κυπέλλου.
Αναφέρουν μάλιστα στην επιστολή τους ότι οι κ. Εγγλέζου, Κουμής και Χρίστου, θα έπρεπε οι ίδιοι να έχουν την ευθιξία να δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν να οριστούν ξανά σε αγώνα πριν την ολοκλήρωση της έρευνας. Το ΑΠΟΕΛ ζητά από τον κ. Μάζιτς να προχωρήσει στο αυτονόητο και να αλλάξει τους σημερινούς ορισμούς μετά και την παραδοχή του ίδιου του Σέρβου αρχιδιαιτητή ότι πολλοί διαιτητές δεν δείχνουν σεβασμό προς τον ίδιον τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας.