Απογόητευση και θυμός για τους φανς – Πέθαναν τον Mr.Big από το «Sex and The City»

Πρεμιέρα έκανε επιτέλους το reboot του «Sex and The City», με τίτλο «Αnd Just Like That», και οι fans της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς σε όλο τον πλανήτη κάθισαν μπροστά από την οθόνη, προκειμένου να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό τη συνέχεια.

Απογοήτευση και θυμός, όμως, κυρίευσαν το κοινό. Και αυτό γιατί στο πρώτο επεισόδιο του «Αnd Just Like That» πεθαίνει ένας βασικός και λατρεμένος πρωταγωνιστής, ο Mr. Big! Φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και λίγες ημέρες για την εν λόγω απώλεια, αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Το κοινό περίμενε πώς και πώς να δει πώς κυλά η ζωή της Carrie δίπλα στον John, αφού κατάφεραν να παντρευτούν, ωστόσο εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή. Λίγο πριν μετακομίσουν στα Χάμπτονς, την ώρα που η Carrie απουσιάζει από την οικία τους, ο Mr. Big παθαίνει ανακοπή . Ξεψυχάει στα χέρια της, όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι. Μετά τον θάνατό του, όλοι συμπαραστέκονται στην Carrie, ακόμη και η Σαμάνθα, η οποία μένει πλέον στο Λονδίνο.

«Και κάπως έτσι ο Mr.Big, πέθανε» λέει η Carrie στο τέλος του επεισοδίου, με πολλούς να παρατηρούν ότι στη σκηνή του θανάτου φοράει τις ίδιες γόβες που φορούσε και στον γάμο της. Το μεγάλο ειδύλλιο μεταξύ της Carrie και του Mr. Big, το οποίο πρωτοξεκίνησε από την πρώτη σεζόν της σειράς, το 1998, έφτασε πλέον στο τέλος του.

Ο θάνατος του Mr.Big προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κοινό, το οποίο δεν περίμενε την συγκέκριμενη εξέλιξη. Άλλοι θύμωσαν με τους σεναριογράφους, άλλοι στεναχωρήθηκαν. «Περιμέναμε τόσο καιρό για να δούμε να πεθαίνουν τον Mr.Big από το πρώτο επεισόδιο;» έγραψε ένα fan της σειράς στο Twitter, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Αποφάσισα να δω το And Just Like That με τον καφέ μου και δεν το περίμενα αυτό. Είναι πολύ νωρίς για να κλάψω».

Πηγή: protothema.gr