ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 24h: Ακόμα πιο μεγάλη η λίστα των κυβερνητικών που κατέχουν Τουρκοκυπριακές περιουσίες.

 Έτσι… δούλευαν το σκάνδαλο των τουρκοκυπριακών περιουσιών… Όλο και μεγαλώνει και μάλιστα δραματικά…

Οι πληροφορίες που κατέχει το 24h και δεν χωρούν αμφισβήτησης αναφέρουν ότι το εν λόγω σκάνδαλο που βρίσκεται στο προσκήνιο δεν περιορίζεται στους 17 από τους 64 υπαλλήλους που εργάζονται στην Υπηρεσία Διαχείρισης αλλά εμπλέκονται ενεργά άλλοι 20 κυβερνητικοί υπάλληλοι.
Είτε αυτοί, είτε συγγενικά τους πρόσωπα κατέχουν τουρκουκυπριακές περιουσίες. Μιλώντας πιο συγκεκριμένα με βάση τις πληροφορίες μας, κυβερνητικοί υπάλληλοι οι οποίοι υπηρετούσαν παλιότερα στην υπηρεσία και μετατέθηκαν έχουν άμεση εμπλοκή. Ακόμα υπάλληλοι άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών φρόντισαν να βολεύονται από συναδελφους. Όπως για παράδειγμα συγκεκριμένη περίπτωση υπαλλήλου στο γραφείο του Έπαρχου Λεμεσού που παράνομα και παράτυπα υπενοικίασαν περιουσία από δικαιούχους, αφού φρόντισαν να βολευτούν από συναδέλφους. Τι έκαναν μετά την παράνομη υπενοικίασης; Φρόντισαν να εξασφαλίσουν συμβόλαιο απευθείας με τον κηδεμόνα μετά από πίεση που εξάσκησαν σε συναδέλφους και φίλους τους, ακόμα και εν μέσω απειλών.
και σήμερα καρπώνονται αυτή την περιουσία. Συμφωνία με πληροφορίες που κατέχουμε ο φάκελος των συγκεκριμένων ακινήτων βρίσκεται στα χέρια του γραφείου του Γενικού Ελεγκτή και θα επανέλθουμε άμεσα για αυτόν….